Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tactical Intervention - Készül a CS utódja?

Új játék a Counter-Strike egyik alkotójától.

2010.01.07. 17:37 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Counter-Strike játékosok számára biztosan ismerősen cseng Minh "Gooseman" Lee neve, hisz ő alkotta meg kedvenc modjukat Half-Life alá annak idején. A mester most új játékon dolgozik, mely 2010 első félévében megjelenhet már. A Tactical Intervention sokkal jobban épít majd a taktikai elemekre, valós életbeli fegyvereket alkalmaz és a túszok intelligenciája is fejlett lesz. A 2006 óta fejlesztés alatt lévő játék a Source Enginet használja és most is a terroristák és a kommandósok harcán lesz a hangsúly. ■

előző
következő
Tactical Intervention - Készül a CS utódja?
Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?
Tactical Intervention
A legutóbbi Tactical Intervention cikkek, hírek

hozzászólások (29)

Pras
Pras 2010.01.09. 23:26
Erről volt szerencsém olvasni. :) Andy McNab (az ürge kompetenciájáról annyit, hogy SAS őrmester, nyolcadmagával az első Öböl-háborúban 250 irakit tettek veszteséglistára) könyvében (Hívójele: Bravo Nulla Kettő, de az első kötetet is ajánlom, aminek öléggé nem jut eszembe a címe, de g00gle 8) ) leírja, hogy az "effektív tűz alatti előrenyomulás" alatt a következőt kell érteni. A raj egyik fele (pontosabban a VH-s doktrínát ismerem, ott ezt egyharmad-kétharmad szabálynak nevezik) hasalva tűzfedezetet ad, a másik fele pedig ezalatt cikk-cakkban futva az ellenség felé előretör, aztán fekszik, előrekúszik és cserélődnek a szerepek. Kevés személyes tapasztalatom van a lövészetben, de ismét csak azt tudom mondani, hogy ide-oda pattogó célt b*szottul nehéz eltalálni, az egyenesen feléd jövő meg kacsavadászat. Kézifegyvernél meg azért nem egészen úgy működik, mint az FPS-ekben, hogy "ha ugrál, akkor majd a sorozat elkaszálja", mert az ötödik lőszerrel már körülbelül a Jóistent lövöd, a mókus meg régen odébb jár, hacsak nem egy focipályányi távon belül rohangál. Lényeges persze leszögezni, hogy ez nyílt terepen, előretörésnél van így, továbbá, hogy a valóságban a dolog "cikk-cakk"-része nem mindig valósul meg, annak ellenére, hogy a kiképzést-oktatást okkal így nyomják. Mondjuk Itakban nem is volt olyan, hogy "odaérni a fedezékhez", mivel asztallap volt az egész, a "fedezék" kb. az volt, ha lehasaltál.
A valóságban én is nyilván egyszerűen görnyedten futnék, bár valami "szöget" biztosan vinnék a dologba.
Madrac
Madrac 2010.01.10. 00:22
Oreg katona, evek ota celbalo, gyakorol. Szerinted nem fog rutinbol elloni ha egyenesen futsz elore? Dehogynem. Lehet a kezdo ellen jo az is ha elobb akarsz a celba erni.

Ez a hosszu sorozat meg fegyver kerdes. Geppuskatuzre pl nem ervenyes. ;)
Pras
Pras 2010.01.10. 00:30
lsd. "kézifegyver".
Balanses
Balanses 2010.01.12. 14:11
Ha az a katona tényleg olyan tapasztalt akkor cikk-cakkban is elfog találni.
Egy katona pedig teljes menetfelszerelésben, fegyverrel a kezében nem fog olyan gyorsan futni hogy ne találják el. ;-):-D
Lacko
Lacko 2010.01.12. 14:53
A Generation Kill-ben tényleg az van, hogy nem szabad cikk-cakkban, hanem a legközelebbi fedezékbe egyenesen (csak hát ez nem egy hosszú táv). Én simán elhiszem. Egyszer próbáltam cikk-cakkban futni. Azon kívül, hogy piszok nehéz, rohadt lassú és szerintem könnyebben eltalálnak. Mondjuk a támadó felé sréhen futni talán jobb (a GK-ban is ez volt, hogy oldalra-hátra futottak).
Egy taktikai FPS-ben (nem a CS-ben) azért az oldal irányban futót is nehéz eltalálni, mert mire beméred (próbalövésekkel), hogy mennyire kell elé céloznod, addigra elért a fedezékbe.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.