Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül a Mass Effect 3

A BioWare egy ideje dolgozik a harmadik részen is.

2010.01.11. 15:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ugyan egyelőre csak a Mass Effect második részére várunk, ám úgy tűnik, hogy a BioWare már a harmadik epizóddal is igen sokat foglalkozik. Persze ez nem csoda, hisz a sci-fi RPG-t trilógiának jelentették be, így értelemszerűen a hármas sorszámot viselő darab zárja majd le a történetet. Erről a CES rendezvényen Casey Hudson menedzser beszélt, aki elmondta, hogy a csapat már elkezdte az utolsó rész fejlesztését is, igaz egyelőre még csak a munka legelején tartanak, mely során a történetet dolgozzák ki. ■

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Creativ3Form
Creativ3Form 2010.01.11. 22:05
Nekem is ugyan ez jutott eszembe. Attól pedig nem kell félnünk, hogy a BioWare emiatt összecsapja a harmadik részt, eleve trilógiának tervezték, fel vannak készülve.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.01.11. 22:09
Szerintem bőven kiadják ezt előtte, hiszen már majdnem kész van, míg a Mass Effect 3-at csak most kezdik el, és ez az előkészület is lesz jó pár hónap. Szóval ne parázz, még az ME3 előtt játszhatod az SW: TOR-ot.;-) Aztán ha mégsem, akkor ne bántsd az anyukámat:-D
PrOHax
PrOHax 2010.01.11. 22:12
Én is bízom benne :) Anyukádat nem fogom emlegetni ígérem ;-) Szóval ha csuklani kezd ne rám gondolj :-)
Balanses
Balanses 2010.01.13. 15:27
Szerintem sem kell semmitől sem tartani. De kétlem hogy másfél évnél előbb kézhez kapnánk.:-D Legszerencsésebb esetben 1, de inkább adják ki azt is később minthogy csak azért kiadják előbb hogy ki legyen adva. Bár ettől nem félek:-P;-)
Madrac
Madrac 2010.01.13. 16:11
Szerintem az eg vilagon semmi koze a fejlesztesenek az SWTORhoz. Ha nem ME3at fejlesztene az a reszleg akkor se dolgozna a TORon. Szal semmi kihatasa nem lesz az MMORPG megjelenesere. Mar reg nem arrol beszelunk hogy 50-100 fejleszto dolgozik valamin, hanem 500-1000 tobb csoportra osztva tobb jatekon, tobb lepesben. Valoszinu, hogy akik most ME3at fejlesztenek a tortenetet keszitik elo, karaktereket terveznek, egyebek, melyeknek a TORnal mar jo reszt meg kell lenni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.