Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dome7 - itt az év bloggere

A tavalyi év legjobb Dome-os bloggerei - végeredmény.

2010.01.23. 11:33 | szerző: Retee | kategória: Játék

Eljött tehát az igazság pillanata, s nem húzzuk tovább az időt, bejelentjük a másodjára megrendezett "Az év Bloggere" versenyünk végeredményét. Természetesen mindenkinek köszönjük a részvételét, és reméljük, hogy idén is rendszeresen jegyzeteltek a Dome-os naplótokba. Mi pedig igyekszünk az év első felében néhány meglepetéssel, versennyel is szolgálni, melyekről persze egyelőre még nem beszélhetünk. A végeredmény pedig a következő:

    • 1. Barthezz (23 pont): A tavalyi harmadik hely után Barthezz megfelelő mennyiségű energiaitalt magába nyomva meg sem állt a dobogó legfelső fokáig, s bár a 2008-asnál jóval kiélezettebb volt a verseny, győzelméhez nem férhetett kétség. Nyereménye egy Logitech Sports füles, egy 2 GB-os Microsoft pendrive [csuklóra rakható, szilikonos anyagból] és - mivel úgy láttuk, szereti az ilyen típusú játékokat - egy Harry Potter és a Félvér herceg szoftver. Gratulálunk!
    • 2. PrasCo (19 pont): 2009-ben negyedik helyen ért célba, idén azonban ő is részesülhetett energiaitalban, mert sokáig fej-fej mellett haladt Barthezz kollégával. Nyereménye egy 1 GB-os számzáras Norton pendrive, egy Far Cry 2 játékszoftver és egy Battlestations Pacific póló.
    • 3. Germinator (18 pont): Bár a tavalyihoz képest jóval kevesebbet alkotott, azért a zsűrinek ez is tetszett, így közvetlenül PrasCo nyomában lihegve, és Pyrogate-et az utolsó fordulóban megelőzve végül begyűjtötte a harmadik helyet. Nyereménye egy Toshiba bögre, egy Aion jegyzetfüzet és - mivel a tavalyi első helye után egyből visszavonult - egy trendi Sims 3 póló.

    Még egyszer gratulálunk mindenkinek, de mivel idén nem találtunk megfelelő cseh csalogányokat a győztesek tiszteletére, így végezetül inkább egy magyar-külföldi remix-szel búcsúzunk. ■

hozzászólások (19)

Martin 19
Martin 19 2010.01.23. 15:12
De Barthezz nem kapott "Blog top 2009 " logót, hhehh >:-]

amúgy nagy grat nektek! :)
Barthezz
Barthezz 2010.01.23. 15:47
Ami késik, nem múlik! :-P (remélem legalábbis :-D )

Pyro: Be nem fejezem, de a "verseny" kimenetelétől függetlenül már korábban eldöntöttem, hogy idén ritkábban fogok blogolni. Legalábbis ezt a lendületet és bejegyzés-mennyiséget, amit tavaly produkáltam, biztosan nem fogom tudni idén tartani. Energiaital teszt és 1-2 zenei bejegyzés mindenesetre biztosan lesz. ;-)
ufodani
ufodani 2010.01.23. 15:56
Ti jártok mi?:-O

Grat mindenkinek!
Steveyboy
Steveyboy 2010.01.24. 00:43
Grat mindenkinek :-)
ufodani: de kcsg :-D
goodboy007
goodboy007 2010.01.24. 11:38
Gratula mindenkinek és kössz a sok érdekes cikket!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.