Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Witcher 2 - a nagy esély

A CD Projekt minden erőforrását a második részre összpontosítja.

2010.01.31. 17:07 | szerző: Retee | kategória: Játék

Keveset hallani mostanság a lengyel CD Projektről, akiket sajnos igen érzékenyen érintett a gazdasági válság, így többször is felröppentek az eladásról szóló hírek. Marcin Iwinski, a cég társtulajdonosa egy interjúban elárulta: a csend oka az, hogy jelenleg a - GoG.com mellett - minden erőforrásukat a Witcher második részére összepontosítják, ezért is állították meg a They fejlesztését. Iwinski szerint méltó, sőt az első részt mindenben túlszárnyaló második epizódot kívánnak kiadni, s mivel nehéz gazdasági helyzetben vannak, így kénytelenek voltak "egy nagy dobásra" fókuszálni, épp ezért jelenleg még a They csapat is a Witcheren dolgozik. A tulajdonos végül hozzátette, hogy tisztában van azzal, az elmúlt hónapokban kevés életjelet adtak, ám ezt a háttérben folyó munkával magyarázta, hisz ők egyelőre még be sem kívánták jelenteni a folytatást, csak a Youtube-ra kiszivárgott videók hatására léptek. Ugyanakkor a CD Projekt nevében azt ígérte, hogy márciusban több fontos bejelentést is fognak tenni. ■

hozzászólások (8)

balays82
balays82 2010.01.31. 21:45
Azért az a szép nagy bevétel relatív. PC-n valóban nagyon szépen teljesített, de a komoly pénzeket hozó konzolos verziók soha nem készültek el, mert a gazdasági válság miatt megszorítás áldozatává váltak. Nagyon bízom benne, hogy a második rész nem jut erre a sorsra.
serious sam gold
serious sam gold 2010.01.31. 22:07
A Witcher 2-nek még az alcíme is idepasszol:"a nagy esély", én mindenesetre nagy esélyeket fűzök hozzá;-)
Corvus5
Corvus5 2010.01.31. 23:12
Logikusan, ha 2x-3x annyiba kerül ugyanaz konzolra, mint PC-re, akkor bevétel is nagyobb, de ez még nem jelenti azt, h nem éri meg vmit csak PC-re fejleszteni. Ha eladnak belőle 500.000-1000.000 közötti példányszámban, akkor már lesz mit a tejbe aprítaniuk.
Számomra máris félretehetnek egy collector's editiont.:-D
balays82
balays82 2010.01.31. 23:12
A Witcher 2 alcíme az "Assassins of Kings". A "nagy esély" a hír alcíme, ami ugye éppen arról szól, hogy a Witcher 2 mentheti meg a CD Projektet. Az egybeesés tehát nem a véletlen műve. ;-)
serious sam gold
serious sam gold 2010.02.01. 08:06
Ezt az értelmét is láttam, nem a véletlennek nyilvánítottam, ha nem egy nagy esélyt látok benne, mint például 2010 év játékát is akár:-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.