Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Prince of Persia film - TV reklám

A Super Bowl reklámszünetében a herceg is bemutatkozott.

2010.02.09. 13:00 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Pár hónap múlva, egész pontosan május végén kerül a mozikba a Prince of Persia film, melytől rengeteg szakember várja azt, hogy áttöri a ködfelhőt, és ő lesz az első igazán sikeres adaptáció. Az biztos, hogy a marketingen nem fog múlni, hiszen az új trailer a Super Bowl reklámszünetében mutatkozott be. ■

hozzászólások (12)

VodevilX
VodevilX 2010.02.09. 15:57
Aztán ha meg nem jön be valamiért, és a trilógia lefullad az első résznél akkor, az nagy szopás lenne, lásd Arany Iránytű :,-( Szóval én nem bánom, hogy így lesz, ha meg nyerő lesz, akkor úgyis ki lehet neki találni új kalandot.
Corvus5
Corvus5 2010.02.09. 19:06
Szerintem éppenhogy jó ötlet, ha összesűrítik. Így kisülhet belőle egy pörgős, esemény és érzelemdús akciófilm. Külön-külön a részekben nincs annyi anyag, h egy-egy filmet elvigyenek a hátukon. Játszani jó volt, de te se élveznéd, ha a 2 órás filmből 15 perc lenne érdemi történés, a maradék időben meg csak ugra-bugra, meg aprítás lenne.
Shadowguard
Shadowguard 2010.02.09. 19:11
Hát nem tudom, a játékkal egész jól elszórakoztam anno, de valahogy a film nem igazán izgatott fel eddig, a reklám alapján meg még annyira sem:-| Majd ha sok és jó kritikát kap akkor megnézem, de egyelőre felejtős (főleg, mert a főszereplő nem emlékeztet a hercegre)
AstorAnt
AstorAnt 2010.02.10. 08:04
Hát nem tudom mit vagy kit értesz kisebb színészen, de szerintem Jake Gyllenhaal aki azért 30 éves kora ellenére olyan filmekben játszott mint a Donnie Darko, Jarhead, Zodiac, The Day after Tomorrow, és a Brokeback Mountain, amiért egyébként már Oscar jelölést is kapott, nem tartozik a kissebb színész kategóriába:D
Engwar
Engwar 2010.02.10. 09:21
Nem hogy Rowan Atkinson játszaná! :-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.