Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms 2: Armageddon - végre PC

Heteken belül megérkezhet a PC-s verzió.

2010.02.10. 11:45 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még a tavalyi évre, közvetlenül az Xbox Live-os változat utánra ígérte a Team 17 a Worms 2: Armageddont, mely a nagy klasszikust dolgozza fel, és a régi nézetet megtartva rengeteg új fegyvert és missziót biztosít a játékosoknak. Aztán valahogy elfelejtődött a PC-s verzió, és mivel hónapok óta nem beszélt róla senki, azt hihettük, hogy a sokak által várt projekt végül a kukában végezte. Úgy tűnik azonban, hogy a Team 17 mégsem feledkezett meg az ígéretéről. Igaz, minderről nem hivatalos közleményben, hanem Facebook oldalukon számoltak be, ahol a rajongók bátran kérdezhetnek a csapattól, ők pedig igyekeznek válaszolni is. Bár egy ideig pont a Worms 2: Armageddon jövőjét taglaló téma volt a kivétel, az utóbbi napokban megváltozott a helyzet.
Első körben csak annyit válaszoltak egy fórumozónak, hogy létezik PC-s verzió, majd az ezt firtató kérdésekre végül azt is kibökték, hogy a PC-s verzió már a béta szakasz felé közeledik, és pár héten belül a Steamre is felkerülhet. ■

Worms 2: Armageddon
A legutóbbi Worms 2: Armageddon cikkek, hírek

hozzászólások (24)

red5
red5 2010.06.13. 23:26
Én is utánanéztem egy kicsit, és valóban az itteni cím a hibás. A PC-s verzió a Worms: Reloaded névre fog hallgatni. Viszont az is igaz, hogy csak februári és márciusi bejegyzéseket találtam mindenhol. Elvileg februárban zárult a jelentkezés a steam-es zárt bétára, majd márciusban az európai teszt kiterjedt a többi kontinensre is. Azóta viszont nem találtam semmi utalást.
red5
red5 2010.06.13. 23:30
Közben lejárt a szerkesztési idő, de a team 17 fórumán egy admin május 13-án ezt írta:

"The beta is over and bug fixing continues, nothing more to say as yet because the game is still a few months away from completion. We will release more info nearer the date as we have other titles out before reloaded."
Barthezz
Barthezz 2010.06.13. 23:31
Mondjuk jobb cím, mint a 2-es számjegy rossz helyre tevésével alaposan elhibázott Worms 2: Armageddon. Én sem találtam márciusinál frissebb hírt sehol, szal elég aggasztó ez így... (Vagy ha mégis kiadják, még az SC2 előtt kellene, utána sztem jópár hónapig telibeszarja mindenki a többi játékot :-) ).

szerk.: Most olvasom a másik hsz-ed, nah így már korrekt, hogy "few months"-ot említenek. Bár félek, hogy SC2-ig ez már nem jelenik meg.
Malin-
Malin- 2010.07.29. 18:57
Örömmel jelentem, hogy végre van megjelenési dátum, ami Augusztus 26.-a. :-D
Steam-ről már elő is lehet rendelhetni mellesleg, ott van kiírva a dátum.
Barthezz
Barthezz 2010.07.29. 20:02
Nah végre! ^^ 8-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.