Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG - érkezik a GT350

Hamarosan Európába érkezik az LG új érintőképernyős mobilja.

2010.02.16. 06:26 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG új mobilt jelentett be, mely a GT350 nevet viseli, és a tervek szerint idén áprilisban érkezik meg Európába. A teljes qwerty billentyűzettel, és 3"-os érintőképernyővel rendelkező készülék - a jelenlegi divat szerint - a közösségi site-okra lesz optimalizálva.
Az új mobil elődje az a KS360, mely főként az üzenetküldésre, üzenetkezelésre volt optimalizálva, s 2008. augusztusi megjelenése óta több mint ötmillió darab kelt el belőle. A rokonhoz hasonlóan pedig az új jövevény is oldalirányba csúsztatható teljes QWERTY billentyűzettel lett ellátva, ám ez a klaviatúra már négysoros rendszerben mutatkozik be, s a képernyő immár teljes mértékben érintés vezérelt. mely megkönnyíti az SMS-ek, e-mailek megírását.
Kezelőfelülete pedig minden részletében a közösségi oldalak optimalizált használatát szolgálja, így teljesen szinkronizálható például a Facebook vagy a Twitter szolgáltatásokkal. A készülék egyetlen képernyőn jeleníti meg a több közösségi oldalról érkező információkat, így rögtön áttekinthetjük ismerőseink állapotát és frissítéseit. Mindezt felgyorsítandó a billentyűzet dedikált parancsgombot is tartalmaz a közösségi hálóhoz.
A „közösségi lét” mellett külön billentyűk szolgálnak a push e-mailek, a webböngésző, illetve az azonnali üzenetküldés eléréséhez. A push, azaz a valós idejű e-mailek használatával a készülék azonnal értesíti a felhasználót, ha új levél érkezik. A mobil áprilistól érkezik meg Európába, itthoni megjelenését csak később jelentik be. ■

előző
következő
LG - érkezik a GT350
LG - érkezik a GT350LG - érkezik a GT350

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.