Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - beindult a Facebook oldalunk

Nyereményjátékkal és extra tartalmakkal startol el a Facebookon a PC Dome.

2010.02.16. 20:54 | szerző: Retee | kategória: Dome

Ezúttal kissé rendhagyó módon nem a shop újdonságaival, hanem a "mezei" PC Dome ügyeivel foglalkozunk, hisz örömmel jelenthetjük, hogy az új idők szavának engedelmeskedve mi is elindítottuk Facebook oldalunkat. Mielőtt azonban valaki legyintene, gyorsan tisztázzuk, hogy nem célunk a PC Dome kettest megalkotni, azaz minden hírünket, cikkünket ott jelezni, mert erre itt a már jól ismert Dome. A nap legfontosabb eseményei mellett így inkább extra tartalmak kapnak majd helyet a Facebook oldalunkon egy-egy alkalommal: rövidebb, érdekesebb, viccesebb hírek és képek, illetve egyes - a Dome-ra még nem felkerült - cikkeink előzetesei, részletei. Kezdésképp például a holnap startoló fejlesztői körkérdés cikksorozatunk néhány mondata került fel, melyben a Crytek Budapest dolgozói mesélnek munkájukról.
A starthoz pedig mindjárt nyereményjátékot is hirdetünk: az első 100 rajongói regisztrációt elérve kisorsolunk egy X-Blades Royal Bundle játékot, benne a 23 centis Ayumi figurával és egy soundtrack CD-vel. Exkluzivitása, hogy itthon nem került a boltokba ez a kiadás. Csatlakozz!

hozzászólások (17)

Dino
Dino 2010.02.21. 14:40
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen dobozokba legalább 2-3-at mindig a saját ismerőseid közül válogat (ha vannak ilyenek).
LordMatteo
LordMatteo 2010.02.21. 14:52
+1, rohadt gyanús...:D

Kolbász, lentebbire: Ötletként feljött a dolog, de 60x60-ba egy logót nem nehéz besűríteni, cserébe a topikban mindenkinek ugyanolyan lenne, ami eléggé megnehezítené a kommunikációt egyesek szerint...:) Viszont külön, saját név + klánlogó meg nem fér bele szépen a 60x60-ba...én benne lennék de ehhez kell az egész csapat :)
LordMatteo
LordMatteo 2010.02.21. 14:53
Őőő, wattafakk. :D

Egyszerre néztem két topikot, aztán egybe vettem az írandó hsz-ket, sry! :D
SShark
SShark 2010.02.21. 20:40
:-D

A nagy hombár fejemmel....
SShark
SShark 2010.02.22. 14:10
Beleraktátok a bogarat a fülembe és ma fokozottan figyeltem a facebook szekciót. Valami Mátét meg Gergőt mutogat az állandóan. Most komolyan :-P
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.