Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiakadt a Rebellion az AvP kritikákon

Több nagy lap is keményen lehúzta az új Aliens vs. Predatort.

2010.02.23. 18:19 | szerző: Retee | kategória: Játék

Első helyen debütált a brit eladási listákon a Rebellion által fejlesztett Aliens vs. Predator, ám több nagy külföldi site sem fogadta jól a régóta várt folytatást. Ettől viszont láthatóan kissé kiakadtak a fejlesztők, akik hozzátették, hogy az új AvP-ről a jövőben sem feledkeznek meg, folyamatosan próbálják majd javítani. "Hatalmas sikerre számítunk mind a piaci, mind a kritikai színen - a tesztek többnyire jók is, de néhány amerikai lap bemutatója egyszerűen sz**, baromságokat írnak a játékról" - nyilatkozta Jason Kingsley igazgató.
Pedig egyre több lap húzza le a harmadik epizódot, mely kapcsán a Rebellionnál valószínűleg a Gamespot értékelése (5,5/10) csaphatta ki a biztosítékot, akik egyedül a multiplayert dicsérték, ám összességében "rosszul irányítható, gyenge grafikájú" játéknak nevezték Predátorékat. Ugyanakkor más kritikák sem túl hízelgőek: még az IGN 7,3/10-es végeredménye elmegy, ám a Eurogamer már 6/10-zel, míg az AtomicGamer 67/100-zal "jutalmazta" az AvP-t. ■

Aliens vs Predator (2010)
A legutóbbi Aliens vs Predator (2010) cikkek, hírek

hozzászólások (75)

Reaper22
Reaper22 2010.03.14. 19:04
Nem, nem keverek semmit semmivel...
Az FPS, azaz First Person Shooter, a belső nézetű lövöldözős gamma...
És vaj mi lehet a TPS??? Ne izgassatok, hogy külső nézetű lövöldözős game??!!! Aztaaaa....
De ez nem is lényeges... Tudom, hogy más és más a "stílus", de egyben nagyon-nagyon hasonlítanak egymásra! Külső nézet! Csak összevontam a 2 stílust, nehogy már emiatt keverjek mindent mindennel. A lényeg a belső illetve külső nézet között van. Az AvP túlélő horror. Pörgős játékmenet, félelmetes hangulat, atmoszféra. Ezt FPS-ben jobban meg lehet oldani, és az irányítást is. Aliennel külső nézetben picit gebaszos lenne falakon mászkálni, egyikről másikra ugrani.
ötih
ötih 2010.07.30. 12:34
Helló!

ez nem igazán ide fog illeni amit kérdezni szeretnék.
a kérdésem az : mit szólnátok egy AvP 3 filmhez ami Magyarországon játszódna? Várom a véleményeket
Aryx
Aryx 2010.07.30. 17:03
Nem is rossz ötlet...

A helyszín mondjuk legyen BP. Jóska és Pista, pisztollyal és Viperával felszerelt rendőrök, valamint Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor és Horváth Ágnes menekülnek az élienek karmai elől a városban. Lefoglalnak egy "épphogy-egy-darabban-van" Ikarus-buszt, Pista beletapos a gázba, ám ekkor egy baszomnagy kátyúba botlanak az úton, és felborul a járgány. A politikusok ekkor még könnyű helyzetben vannak: Horváth Ági a pár éve befolyt vizitdíj összeg maradékával bírja jobb belátásra az élieneket, Orbán Viktor megmutatja nekik, merre van a Parlament, ő ott úgysem szokott megfordulni, szabad vadászterület, Gyurcsány Feri meg a válságra hivatkozva nem ad lófaszt sem, de megígéri, hogy a jövőben mindenképpen segít eladni néhány kórházat az araboknak, hogy legyen mivel hálálkodnia az idegeneknek.
Jóskának és Pistának nincs ekkora mákja, kénytelenek elkötni egy másik BKV-buszt, ám az menet közben kigyullad. Kilövik a teljes tárat a rohadékokra, de minden lövés mellémegy, és végül felfalják őket az élienek.
Ekkor érkezik meg a színre a Predator. Ágyújával lekaszabolja a dögöket, majd odébbáll emberekre vadászni. El is megy a Blaha Lujza téri aluljáróba, ám ekkor a cigányok meglátják őt.
- Dííí, színesfím!! - kiáltanak fel a romák a Predator felszerelését meglátva, és gyakorlatilag lemeztelenítik őt.
A Predator nem bírja elviselni a szégyent és a vereséget, így végül a metró alá ugrik. Ezt a játszmát tehát a cigányok nyerték.

END
Madrac
Madrac 2010.07.30. 17:09
Ez kesz. :D
Aryx
Aryx 2010.07.30. 21:57
Örülök, hogy tetszett. :) Bárcsak támogatnák is az ötletemet... :P
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.