Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prince of Persia: The Forgotten Sands képek

Öt új kép a herceg visszatéréséről.

2010.02.25. 18:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

Májusban a filmmel egy időben jelenik meg az új Prince of Persia játék, mely szakít az előző epizód vonalával, és visszatér a Sands of Time örökségéhez. A Jordan Mechner közreműködésével készülő The Forgotten Sands alcímű részről pedig most néhány kép is érkezett - szám szerint öt - lássuk: ■

előző
következő
Prince of Persia: The Forgotten Sands képek
Prince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képekPrince of Persia: The Forgotten Sands képek
Prince of Persia: The Forgotten Sands
A legutóbbi Prince of Persia: The Forgotten Sands cikkek, hírek

hozzászólások (14)

Shadowguard
Shadowguard 2010.02.26. 09:33
Nekem a 09-es egyáltalán nem tetszett, megszoktam már a régi jó herceget, nem akartam rajzfilmet. Ez viszont egész tetszetős, csak kár, hogy egyetlen képen látni az arcát, ott is éppen csak. Pedig érdekelt az átmenet az első és a második rész között (igaz a kép alapján inkább az első rész arca lesz :( )
Gobiakos
Gobiakos 2010.02.26. 19:48
Nagyon örülnék, ha alacsony gépigénnyel meg tudnák oldani a játékot, mivel nagyon szívesen játszanék majd vele, de most egy friss konfigra nincs pénzem. :-( A trilógia például optimálisan futott és minden maxon volt.
GustyX
GustyX 2010.02.26. 20:01
Ha azt reméled, hogy az adatlapodon lévő konfigon elfusson, akkor az már flash játék lenne :D. Bár attól még lehet alacsony a gépigénye, de azzal felejtős.

Nekem amúgy szimpatikus nagyon ez rész, csak az új védelmi rendszer ne lenne rajta.
Gobiakos
Gobiakos 2010.02.26. 20:07
A PoP:TTT sem volt eget verő gépigénye, és ez sem lesz nagyon sokban más, legalább is én úgy gondolom. Akkor viszont mire fel pumpálnák az egekbe a rendszerkövetelményt? A trilógia 1 Ghz-es procikon hasított, mint állat. Jó, persze: 5 éve volt, de attól még a remény hal meg nálam utoljára! :-D
GustyX
GustyX 2010.02.26. 20:16
"mire fel pumpálnák az egekbe a rendszerkövetelményt" - ez költői kérdés. Gyakran elgondolkodom azon, hogy pl. egy 2009-es játék low grafikán milliószor rondább, mint egy 2005-ös fullon, de mégsem fut olyan jól. Hogy is van ez.
Szép dolog a reménykedés, de ez esetben felesleges;-). Ha mégis fogsz azon gépen vele játszani(persze állandó 20FPS meg legyen), akkor meghívlak egy rekesz sörre és átutalom egy évi fizetésemet az Ubisoftnak a HAWX2 optimalizálására :D.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.