Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Portal 2

Már hivatalosan is bejelentették.

2010.03.07. 01:55 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Valve végre hivatalosan is bejelentette a sikeres logikai FPS folytatását a Portal 2-t. A 2007-ben csak az Orange Box részeként megjelent játék akkora siker lett, hogy már régóta jelen vannak a pletykák a folytatásról. Most egy teljes árú, komolyabb játékot képzeltek el, új történettel és sok újdonsággal a megvalósításában. A jelek szerint most is a Aperture Science Labsban játszódik a sztori és most is ott lesz GLaDOS, a kegyetlen számítógép, aki végigdirigált minket az első részen is. Kap egy kooperatív módot is a játék, melyben egészen új trükkök kényszerítik a játékosokat, hogy sokkal agyafúrtabb módokon alkalmazzák a teleportokat. ■

Portal 2
A legutóbbi Portal 2 cikkek, hírek

hozzászólások (12)

nyomi
nyomi 2010.03.08. 15:01
hűűű, most jól megkaptam :,-( szippp...
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.03.11. 21:11
ennyire magadra vetted? vagy csak nehezedre esik normális választ írni?
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.03.11. 21:17
igazából szerintem az episode 3-at el is felejthetjük már. több esélyt látok egy teljesen új engine-re épített, teljesen új Half Life-ra, szerintem ők is rájöttek, hogy 1: eljárt a játék felett az idő, nem voltak elég gyorsak és ma már elavult a HL 2 külsőleg ÉS belsőleg is (korlátolt lehetőségek, kihalt pályák, mai etalonokhoz képest csúnya, kidolgozatlan grafika), valamint 2: nem jött be ez az epizódikus tartalom, pont az első okból kifolyólag, egyszerűen túl lassúak, ha már a két-három órás játékidő nem lenne elég nagy baj, ehhez egy-másfél éves fejlesztési idő párosult Valve-éknál, ami a játékidőhöz képest teljesen elítélendő. más csapatok ennyi idő alatt egész játékokat raknak össze (nem feltétlen jobbakat, de nem is ilyen rövideket).
ufodani
ufodani 2010.06.18. 11:28
Újabb rövidke.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.06.18. 16:20
Hát ha azért azt veszem, hogy azóta a fanok két kieget is csináltak hozzá, és mindkettő jócskán több lett mint 3 óra, ráadásúl minőségben is jók lette, akkor már nincs igazad, hogy csak ennyi van ebben a játékstílusban;-) Szóval én is elvárom sőt követelem a készítőktől, hogy ne egy 3 órás gameval szurják ki a szememet.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.