Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Jön az iPad

Áprilisban jelenik meg először az Apple új készüléke.

2010.03.11. 16:52 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

Hamarosan megérkezik a pár hete beharangozott új Apple készülék, az iPad. Március 12-től ugyanis az Egyesült Államokban már a Wi-Fi alapú, valamint a Wi-Fi-t és 3G-t is támogató iPadeket is elő lehet rendelni a cégnél. Az április elején, illetve végén (3G) debütáló iPadek aztán megindulnak Európába is, és a nagyobb piacokon a hónap végén megjelennek - sajnos a hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.
Az új jövevények legolcsóbb darabja már 499 dolláros áron elérhetővé válik, mely többek között internetes böngészésre, e-mailek küldésére és fogadására, fényképek megjelenítésére és megosztására, videók megtekintésére, zenehallgatásra, játékra és e-könyvek olvasására használható. A készülék emellett könnyen hordozható, hiszen mindössze 1,27 centiméter vastag, súlya pedig a fél kilogrammot sem éri el. Ezzel szemben az akkumulátor üzemideje akár 10 óra is lehet. A tizenkét új programmal felszerelt iPadek segítségével az elektronikus könyvek világába is benézhetünk, hiszen az Apple új iBookstore könyvesboltja kompatibilis a készülékkel, aki pedig inkább a mozgóképeket preferálja, az HD minőségben leskelődhet az Youtube-on.
A Wi-Fi kapcsolatot kínáló iPad modellek 16 GB-os változata 499 dollár, a 32 GB-os darabé 599, míg a 64 GB-os modellé 699 dollár. Ha pedig valaki 3G-s kapcsolatra vágyik, akkor 629, 729, vagy 829 dollár körüli áron vásárolhat majd az Apple-től. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.