Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - The GameMania

Visszatér a Vice City és a korai GTA részek, 990 Ft-ért kapható az Unreal Tournament 3 - újdonságok a shopból.

2010.03.25. 19:43 | szerző: Retee | kategória: Dome

Facebook után szoftverek: ezúttal ugyanis a PC Dome shop polcainak új lakóira szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hiszen a CNG.HU kiadásában egy igen jutányos árú sorozat érkezett hozzánk, mely a The GameMania címet viseli. Az ide tartozó darabok mindegyike 2490 forintos áron vásárolható meg, s a DVD-k a Blu-ray tartók kialakítását idéző csomagolásban, narancssárga tokban toporognak a shopban. A The GameMania játékok között pedig egyaránt találhatunk gyűjteményt, és egyedi játékot, de kezdésként fel is hívnánk figyelmeteket néhány érdekesebb darabra.
Grand Theft Auto Trilógia: azoknak ajánlva, akik kíváncsiak a kezdetekre, vagy épp nosztalgiázni támadt kedvük. A csomag magyar kézikönyvvel lett ellátva, s az első három GTA rész mellett a London című kiegészítőt is tartalmazza.
Grand Theft Auto: Vice City: Egyesek szerint minden idők legjobb GTA epizódja, melyben először kaptunk az arcunkba igazi, kidolgozott és magával ragadó sztorit a sorozat életében. A erős hippi hangulat, és a kocsikban hallható rádiók zenéi pedig csak javítottak az összképen, melyet ismét újraélhetünk - magyar kézikönyvvel.
Max Payne Anthology: Ami a mozikban a Matrix, az a számítógépes játékoknál a Max Payne - a bosszúra szomjas nyomozó fegyvert ragadva nyomoz családja gyilkosai után, s látványos akciókat lenyomva áll bosszút rajtuk. A csomag az első és a második részt is tartalmazza.
Bioshock: Ugyan már megérkezett a második rész is, de a BioShock első bemutatkozását így sem felejtjük, hiszen Rapture City hangulata még ma is megállja a helyét.
Sid Meier's Railroads!: A mester egyik legnagyobb sikerének újrafeldolgozása, melyben 3D-s grafikával és persze új funkciók hadával kecsegtetnek az alkotók, a csomag pedig az alapjáték mellett a Train Livery Pack kiegészítőt is tartalmazza.
Nos, egyelőre ennyit a The GameMania sorozatról, búcsúzásképp viszont még megemlítjük, hogy rengeteg új 990 Ft-os játék is ott lapul Dino ágya alatt, melyek közül főképp a LEGO Batman, a Flatout 3, a Gears of War, vagy épp az Unreal Tournament 3 érdemel említést. ■

hozzászólások (10)

Feir
Feir 2010.03.27. 10:40
Bakker GoW 990-ért? :O Királyság! :D
Christoph
Christoph 2010.03.27. 15:08
Durva, amit az UT3 és a GOW befutott. Én olyan 3-3 ezerért jutottam hozzájuk, nem a Gamestar révén. De hogy két ilyen kifejezetten igényes kiadású és első osztályú játék 1000 ft legyen az durva.

Egyébként örülök a sorozatnak a Bioshock és a GTA - Vice City esélyes a vételre. De a Max Payne és a Mafia is nagy űrt tölt be, rengetegen keresték használtan, meg külföldről. Szerintem bőven lesz rájuk igény.
És a csomagolás sem tűnik olyan rondának, mint 1-2 más sorozat esetében (100%, EVM)
Dino
Dino 2010.03.27. 15:15
Christoph: A félreértések elkerülése végett: a 990 forintos kiadású UT3 és GoW már nem ugyanaz, mint a korábbi. A CD Projekt MegaGames sorozatában normál DVD tokban lévő korong formájában kaphatóak ezek a játékok. Igaz, a Gyémánt Kiadásból van még pár UT3 raktáron, jelenleg 1990 forintos áron vastag tokban, papírfekniben, kézikönyvvel.
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.03.29. 17:40
Ezek patchelt verziók? Vagy pl a Max Payne 1-2 el van látva wide-screen patchel?
_Sun_
_Sun_ 2010.03.29. 17:45
Patchelt, és a wide-screent is tudja.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.