Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Új Alan Wake trailer

Új videó a horror játékról.

2010.04.01. 00:59 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

Május 18-án jelenik majd meg Xbox360-ra a Remedy horror játéka az Alan Wake, melyről most egy új videót is megtekinthetünk. A fejlesztő nyilatkozata szerint még mindig nincsenek tervek egy PC-s változat elkészítésére. ■

Alan Wake (Xbox 360)
A legutóbbi Alan Wake (Xbox 360) cikkek, hírek

hozzászólások (9)

balays82
balays82 2010.04.01. 14:10
Igen, éppen április 1-jén jelentették ezt be, ami egy kicsit sem gyanús. Ez egyáltalán nem jó áprilisi tréfa, sokkal inkább a PC-sek szívatása, vagyis kifejezetten bunkóság.:-/
A tévedés jogát (és reményét) fenntartva, ez egy álhír.
AnFionn
AnFionn 2010.04.01. 14:53
Hogy kijön-e pc-n vagy sem a paictól függ leginkább. Ha az xbox-os verzió jól fogy, akkor pc-re is ki illene adniuk, pláne, hogy a microsoft - mint tudjuk - nem konzolra specializálta magát.

Egyre inkább úgy érzem, az ilyen konzolos játékok, arra valók, hogy kipuhatolják a piacot, a gépes gém előtt. A pc-s játékokat emelett könnyebb torrentelni, ez is egy fontos szempont.
Hofi
Hofi 2010.04.01. 20:37
Modern Silent Hill 2. Ha nem jön ki PC-re, akkor nagyon szomorú leszek. Viszont akkor is lesz más jó gamma. Nem fogunk belehalni.
_Sun_
_Sun_ 2010.04.01. 22:18
Most ott tart a dolog, hogy bejelentették év végén jön PC-re. De persze holnap meg bejelenthetik az ellenkezőjét is, ahogy ez manapság szokás.
balays82
balays82 2010.04.02. 09:44
"a microsoft - mint tudjuk - nem konzolra specializálta magát"

Ez is valami áprilisi tréfa? A Microsoftnak az a lényeg, hogy az Xbox360-at vegyék, mint a cukrot, ehhez képest nagy ívben tesznek a PC-re. Nem is emlékszem, mikor adott ki utoljára a Microsoft PC-re játékot.

"az ilyen konzolos játékok, arra valók, hogy kipuhatolják a piacot, a gépes gém előtt"

Ez viszont tényleg a nap vicce. A PC-s eladások töredékét teszik ki a legtöbb játék összes eladott példányszámának, a nagy bevételt a konzolok hozzák évek óta. Szerintem te vagy a Holdról jöttél, vagy marketinges vagy a Microsoftnál. Eddig még sehol nem hallotam, hogy azért jelenik meg később egy játék PC-re, hogy konzolon leteszteljék, van-e rá kereslet. Nem semmi. :-D
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.