Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Kész az Alan Wake

Május közepén kerül a boltokba.

2010.04.07. 18:32 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

Elkészült a Remedy horror játéka az Alan Wake és május 14-től már megvásárolható is lesz Xbox360-ra. A jelek szerint a PC-s változat végleg törölve lett, köszönhetően a Microsoft azon véleményének, hogy a játék csak a konzoljukon élvezhető igazán. ■

Alan Wake (Xbox 360)
A legutóbbi Alan Wake (Xbox 360) cikkek, hírek

hozzászólások (5)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.04.07. 23:00
A Kedves Microsoft hogy veszi azt a bátorságot hogy ilyen kijelentést tegyen?Honnan tudná melyik platformon élvezhető igazán.Fogadni merek hogy PC-n is lenne olyan szép vagy még talán szebb.Ez csak egy ujabb megerősités azt illetően hogy a kiadokat mindig a pénz érdekli nem a játékos társadalom igényeinek kielégitése.Nemtudom pontosan milyen arányban vannak konzolos és pc-s emberek de szerintem a pc-s emberkék is vannak jo sokan igy csak sajnálhatja hogy nem hozza ki.Önmagával cseszik ki igazán.
AstorAnt
AstorAnt 2010.04.08. 07:19
Miután minden kiadó profitorientált, így persze hogy a pénz érdekli.Aki foglalkozik a játékosokkal, az is azért teszi, mert az üzletpolitikája szerint abban bízik hogy még több pénzhez jut ezáltal. A valóságban egyetlen kiadót sem érdekelnek a vásárlók.
Azt én sem tudom hogy milyen arányban oszlanak szét a konzol és PC-s tulajdonosok, de azt tudom hogy milyen arányban oszlik szét az eladás.Nah az nem a PC felé húz:D
De PC volt, van és lesz.Maximum az ilyen típusú játékok megszűnnek rá.Igazából régen ritkaság számnak számított egy ilyen játék PC-n, mert mind konzolra jött ki.Lassan visszatérnek azok az idők ismét.

Sry a túlzott pesszimizmusomért, de hát ilyen az élet:D
zeronero
zeronero 2010.04.08. 08:51
Senkit nem az bosszant, hogy nem jön ki pc-re, hanem az hogy pofátlanul hazudnak még olyankor amikor egy "nem érdekel minket ez a piac", lelehetne tudni.
Hofi
Hofi 2010.04.09. 18:34
Nagyon kíváncsi leszek az eladásokra. Remélem belebuknak...ezek után :-)
Reflective
Reflective 2010.04.12. 19:52
Azért vannak az konzol exklúzív játékok, hogy vedd meg a konzolt. Én nem fogok semmilyen játék miatt konzolt venni, és szerintem nem sokan fognak. A kontrollert meg utálom, az egeret nem helyettesítheti semmi, szerintem nagyon lerontja a játékélményt bizonyos játékoknál.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.