Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kiderült az Eredet története

Kiszivárgott Christopher Nolan féltve őrzött titka.

2010.04.19. 14:26 | szerző: helti | kategória: Mozi

Bár Christopher Nolan szinte mindenre képes, A tökéletes trükk és A sötét lovag rendezője életében először kisebb kudarcot vallott: nem sikerült neki a bemutatóig megőrizni legújabb szuperprodukciója, az Eredet (Inception, hazai bemutató: július 22.) történetének titkát.
Ő csupán annyit szeretett volna elárulni, hogy thrillere helyszíne az emberi agy lesz. Ám a kiszivárgott hírek ennél kicsit többet mondanak. Ezek szerint Leonardo DiCaprio az ipari kémkedés legújabb ágazatának szakértőjét alakítja majd: álmokat lop a világ legnagyobb vállalatai vezetőinek fejéből. Csakhogy ő sem ismeri pontosan az álmok működésének természetét, és előbb-utóbb a saját zsákmányának fogja lesz. Talán az teszi kiszolgáltatottá, hogy ő maga is megrögzött álmodozó, akit visszavonhatatlanul megtört imádott feleségének elvesztése.
A rövid szinopszis ismeretében több értelmet nyer az író-rendező egy korábbi, titokzatosnak szánt nyilatkozata, mely szerint az Eredet olyan lesz, mintha Sigmund Freud és Ian Flemming együtt írták volna.
Christopher Nolan így jellemezte új művét: „nekem is az egyik legrégebbi, bűnös álmom volt, hogy egyszer leforgathatom ez a történetet”. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.