Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magyar Office XP

2001.09.20. 18:11 | szerző: Viper | kategória: Játék

Szeptember 20-án mutatta be a Microsoft Magyarország az Office XP magyar nyelvű verzióját a Hilton Budapest WestEnd konferenciatermében. A rendezvényen részt vett Jean-Philippe Courtois, a Microsoft európai, közép-keleti és afrikai térségének elnöke, valamint Stumpf István, a Miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter. Jean-Philippe Courtois az Office XP újdonságai közül kiemelte dokumentum helyreállítási funkciót, amelyre nem csak akkor lehet szükség, amikor összeomlik a rendszer (állítólag ilyen nem fog bekövetkezni), hanem amikor elfelejtjük menteni a munkánkat. Ennélfogva a munkánk sosem vész kárba, ugyanis mindig helyreállítható lesz.

További fontos újdonság az Intelligens címke (Smart tag), amely egy testre szabható, dinamikus tartalomfelismerő szolgáltatás. Használata a felhasználó munkáját segíti a tartalomhoz kapcsolódó kiegészítő információk felmutatásával. A magyar Intelligens címkék fejlesztésében többek közt olyan vállalatok vettek részt, mint a Scala Business Solutions, a MorphoLogic Kft., a Megatrend 2000 Rt..

Kiemelésre került továbbá a nagyfokú Web-integráció, amely a megjelenítésen kívül az ott található adatok könnyebb elérését és megosztását eredményezik. ■

hozzászólások (3)

Viper
Viper 2001.09.20. 18:14
Nem akarok ünneprontó lenni, de 3 perc használat után a jó öreg kék halállal fejezte be nálam első futását a magyar Office XP. Méghogy sosem fog összeomlani...
Mad Monkey
Mad Monkey 2001.09.20. 18:30
éljen -:(
én azért nem reménykedtem -ez várható volt...
Dino
Dino 2001.09.20. 23:18
Nem véletlenül van az újdonságok között kiemelve a dokumentum helyreállítás?
:-))

A Microsoft felé: ez még csak egy spontán teszt volt, melynek eredménye (a fagyás) lehetett a véletlen műve is, kéretik nem negatív kritikának venni :)))
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.