Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prince of Persia: The Forgotten Sands - az ostrom

Videós bemutató a harcokról.

2010.04.22. 17:44 | szerző: Retee | kategória: Játék

Május közepén a mozikból néz ránk vissza a herceg, s vele párhuzamosan a Prince of Persia: The Forgotten Sands játék is debütál. Az új rész pedig a régebbi PoP-ok hangulatát, játékmenetet kívánja újraéleszteni, és az eddigi videók alapján talán nem is esélytelenül. Most viszont lássunk egy új gameplay bemutatót: ■

Prince of Persia: The Forgotten Sands
A legutóbbi Prince of Persia: The Forgotten Sands cikkek, hírek

hozzászólások (5)

MirkoBlade
MirkoBlade 2010.04.22. 18:30
Laggol (szar a gépem), de amit eddig láttam vegyes érzelem.

Az utóbbi 2 (borzasztó) PoP-nál jobb lehet, de a SoT és a WW, hát akkora klasszikust nem hiszem, hogy tudnának alkotni.
Slyder
Slyder 2010.04.22. 18:55
Ennyire futotta? Mintegy nyomorult B kategóriás film-játék adaptáció.
MirkoBlade
MirkoBlade 2010.04.22. 19:12
Egyre gázabb az ubifos.

Ez is egy gyenge munka, meg ez a másolásvédelem herce-hurca. Mindenki tud játszani már emulátor progi nélkül is az AC2-vel, csak az nem aki megvette. Szedem is le ha meglesz az új 8800GT-m. Kapják be. Eredeti ubifos játékot én meg nem fogok venni. Lehet utálni.
Corvus5
Corvus5 2010.04.22. 21:06
Nekem tetszik az eddigiek alapján. Bejön ez a grafikai stílus, bár a herceg fején azért lenne még mit csiszolni. Kissé Kurt Russell-es lett sztem.

Amit furcsának tartottam, az a semmiből jövő tüzes nyílzápor volt, aminek semmi jelentősége, hiszen a videó alapján el nem találhat, de tanubizonyságot tesz arról, h egy seregnyi íjász üres kőfalakat akar nyílvesszővel szétlőni.:-X
A másik dolog, ami szemet szúrt, h olyan, mintha a nyugdíjasok otthonában folyna a csihipuhi. Amire rászánja magát az ellenfél, h üssön, addigra már lenyírtam 20 társát és körbefutottam a vidéket. Meg egyébként is, elég lassú felfogásúnak tűntek.
balays82
balays82 2010.04.22. 22:12
Érdekes, hogy azok szidják a leghangosabban az Ubisoft védelmét, akik meg sem vették az AC2-t. Nem azt mondom, hogy a világ legjobb találmánya, hogy állandó internet kapcsolat kell, de azért érdemben nem befolyásolja a játékélményt. Nálam pl. 20 óra tiszta játékidő alatt kb. 4-5 alkalommal szakadt meg a kapcsolat a szerverrel, ezekben az esetekben maximum 2-3 percig tartott eljutni a megszakadás előtti részig, mivel minden fontos esemény után ment a program. Túl van reagálva ez a dolog, egyeseknek inkább csak önigazolás, hogy miért töltik inkább le a játékot.

Ami az új PoP részt illeti, elég vegyesek az érzéseim. Úgy tűnik, a régi hangulat visszatér, de a játékmenetben több olyan elem is található, ami visszalépés a trilógiához képest. Az azokban alkalmazott harcrendszer (főleg Warrior Within), lebutítása nagyon nagy hiba lenne.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.