Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Kedvezmény Microsoft termékekre diákoknak

2001.09.20. 18:12 | szerző: Viper | kategória: Egyéb

A Miniszterelnöki Hivatal és a Microsoft Magyarország megállapodása értelmében 350 000 hazai felsőoktatási intézményekben résztvevő tanár és diák juthat hozzá a legkorszerűbb Microsoft szoftverekhez. Az erről szóló szándéknyilatkozatot ünnepélyes keretek közt, sajtótájékoztató keretében írta alá Strumpf István, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és Jean-Philippe Courtois, a Microsoft Európa, Közel-Kelet és Afrika térségének elnöke.

A megállapodás arról szól, hogy a kedvezményben részesülők 3000Ft-ért (nem tévedés, háromezer) vásárolhatják meg a legkorszerűbb szoftvereket tartalmazó Microsoft csomagot. A megállapodás vonatkozik az összes magyarországi akkreditált állami, egyházi és magán felsőoktatási intézmény valamennyi nappali, levelező és esti tagozatos hallgatójára és valamennyi főállású, illetve szerződéses oktatójára. A csomagban a következő termékek szerepelhetnek: Windows operációs rendszerek, Office alkalmazások, fejlesztő eszközök, Web-szerkesztők, BackOffice ügyfél hozzáférési licencek. A felhasználó választhat, hogy a legfrissebb, vagy korábbi verziót kér ezekből a termékekből. ■

hozzászólások (31)

Dino
Dino 2001.10.10. 23:45
A Linux valóban ingyenes, de a fejlesztésében ugyanúgy rengeteg munka van, mint az MS programok esetében. A fejlesztők pedig mégis ingyen adják közre. Tehát igenis lehetne mit támogatni, mindenekelőtt a programozókat, akik dolgoznak vele. Pl. pénzt adni annak, aki magyarítja a Linux programokat, vagy akármi. Nem használok már Linuxot, nem igazán tudok nyilatkozni ebben a témában, de biztos vagyok benne, hogy ők is el tudnák költeni a pénzt :)
c-3po
c-3po 2001.10.14. 19:25
hát szerintem a diákok már régóta nagy kedvezménnyel jutnak hozzá MIcrosoft termékekhez, csak a kedvezményt mástól kapják.
Eric
Eric 2001.10.15. 16:44
Na persze, hogy el tudják költeni. Csakhogy egy kormányprogramban sokkal kevésbé jön ki jól (így választások előtt, ugye), ha támogatnak egy maréknyi lelkes linux programozót. A felsőoktatásban tanulók pedig jó eséllyel szavazóképesek.
Gondolom nem véletlenül csak a felsőfokú oktatásra korlátozódott ez a program...
zoran
zoran 2011.12.05. 14:24
Sziasztok!
A kormány szarik ránk diákokra...:( és ez már így megy régóta...:(
Mivel, hogy infot tanulok, kellenek nekem is ezek a szaros programok...:( de hát mit lehet tenni? megvenni nem tudom..ha meg letöltöm akkor meg az a baj (belga:) )
anyáméknak mondtam, hogy kéne a windows7...kérdezték mennyi. mondom sok. erre mondták, hogy kukkantsak a neten az árk utan. az elsö oldal ez volt:
http://www.legalo.eu/hu/microsoft.html
36e??? feladom, inkább letöltöm...:(
Dark Archon
Dark Archon 2011.12.05. 20:21
eBay-en anno 16eFt-ért vettem Vistát. Szerintem most még olcsóbb és a lényege ua.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.