Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Infinity Ward - Respawn - folytatódik a keringő

Tizenegy Call of Duty fejlesztő lépett át az új csapatba.

2010.04.26. 14:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már többször is foglalkoztunk az üggyel, de a népvándorlás folyamatos: újabb tagok hagyták ott az Infinity Ward csapatát, és csatlakoztak a Respawn fejlesztőihez. Méghozzá nem is kevés, először hét, majd újabb négy programozó, illetve dizájner jelentett be "viszlát"-ot, igaz néhányan már amúgy sem voltak az IW tagjai, mert korábban kiléptek tőlük, most viszont fátylat borítottak a múltra. Az ügy mindenesetre kényelmetlen lehet az Activisionnek, akik az előző héten egy interjúban kénytelenek voltak reagálni a felhajtásra, s elmondták, hogy ők mindig tisztelettel adóztak a csapatnak, és "páratlan" szabadságot, illetve pénzösszeget biztosítottak nekik a fejlesztésekhez. No meg azt, hogy a csapat tovább él, és mindez nem befolyásolja a terveiket, a Call of Duty név tehát marad (méghozzá immár három fejlesztőcsapatnál), és folyamatosan fognak érkezni az új játékok.
Az IW-os srácoknak azonban láthatóan nem tetszett ez a felosztás, hiszen néhány tag pont az interjú után döntött úgy, hogy lelép a régi helyéről, ráadásul köztük több igazi CoD veterán is található, akik már a kezdetek óta dolgoznak a sikerszérián.
A jelenlegi állás szerint így már minimum 17 fejlesztő lépett ki az Infinity Ward kötelékéből, és a pletykák szerint a közeljövőben újabb arcok követhetik őket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.