Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Infinity Ward - Respawn - folytatódik a keringő

Tizenegy Call of Duty fejlesztő lépett át az új csapatba.

2010.04.26. 14:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már többször is foglalkoztunk az üggyel, de a népvándorlás folyamatos: újabb tagok hagyták ott az Infinity Ward csapatát, és csatlakoztak a Respawn fejlesztőihez. Méghozzá nem is kevés, először hét, majd újabb négy programozó, illetve dizájner jelentett be "viszlát"-ot, igaz néhányan már amúgy sem voltak az IW tagjai, mert korábban kiléptek tőlük, most viszont fátylat borítottak a múltra. Az ügy mindenesetre kényelmetlen lehet az Activisionnek, akik az előző héten egy interjúban kénytelenek voltak reagálni a felhajtásra, s elmondták, hogy ők mindig tisztelettel adóztak a csapatnak, és "páratlan" szabadságot, illetve pénzösszeget biztosítottak nekik a fejlesztésekhez. No meg azt, hogy a csapat tovább él, és mindez nem befolyásolja a terveiket, a Call of Duty név tehát marad (méghozzá immár három fejlesztőcsapatnál), és folyamatosan fognak érkezni az új játékok.
Az IW-os srácoknak azonban láthatóan nem tetszett ez a felosztás, hiszen néhány tag pont az interjú után döntött úgy, hogy lelép a régi helyéről, ráadásul köztük több igazi CoD veterán is található, akik már a kezdetek óta dolgoznak a sikerszérián.
A jelenlegi állás szerint így már minimum 17 fejlesztő lépett ki az Infinity Ward kötelékéből, és a pletykák szerint a közeljövőben újabb arcok követhetik őket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.