Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Windows Phone 7 - jönnek a Kin tesók

Kompakt mérettel, 600 MHz-es processzorral, teljes qwerty billentyűzettel és Facebook/Twitter/Myspace kezdőképernyővel érkezik a Kin One és a Kin Two.

2010.04.29. 18:00 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Szép lassan a Microsoft is felveszi a támadóalakzatot, és a megújult operációs rendszerével megpróbál beszállni az elmúlt 1-2 évben számára elveszi látszó mobilos háborúba.
Az egyik első versenyző pedig máris egy ikerpáros, a Kin One és a Kin Two, mely készülékek elsősorban a "közösségi élményekre" lettek kihegyezve. S bár ez a funkció ma már gyakorlatilag alapkövetelmény, az alábbi videón látszik, hogy a Microsoft kissé komolyabban gondolta a Facebook/Twitter/Myspace/Windows Live integrálását, mint amit megszoktunk, ráadásul ehhez tökéletes passzol az interaktív felület is.
A friss információk szerint mindkét mobilt egy 600 MHz-es processzor hajtja majd meg, mely mellett 256 MB RAM kerül a készülékekbe. Ebben tehát nincs különbség, csak a méret és a multimédiás funkciók térnek el a két testvér esetében.

    • Kin One (első két kép)
      A páros első tagja elsősorban ultrakompakt méretével tarolhat, hiszen már a képeken is látszik, finoman szólva sem egy testes telefonhoz lesz szerencsénk. Ehhez képest mégis kap kihajtható qwerty billentyűzetet, amelynek mérete viszont inkább csak az egykezes billentyűzéshez elegendő. A 3G-s képességekkel és 4 GB belső memóriával felszerelt mobil emellett egy 5 Megapixeles kamerával (autófókusz, arc és mosolyfelismerő funkció, LED vaku) és Zune lejátszóval is büszkélkedhet.
    • Microsoft Two (utolsó két kép)

    A "nagydarab" tesó, aki azonban nem csak méreteiben, hanem funkcióival is a One felé nő. A Two esetében ugyanis a kihajtható qwerty már a szokásos nagyságban pompázik, s a mobil nem 5, hanem 8 Megapixelt kínál a fényképezéshez, sőt még HD minőségben is képes videót rögzíteni, és 8 GB-os háttértárral rendelkezik. ■

előző
következő
Windows Phone 7 - jönnek a Kin tesók
Windows Phone 7 - jönnek a Kin tesókWindows Phone 7 - jönnek a Kin tesókWindows Phone 7 - jönnek a Kin tesókWindows Phone 7 - jönnek a Kin tesók

Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.