Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2010

Paradox E3 2010 tervek

A kiadó jó előre bejelentette mire számíthatunk.

2010.05.02. 16:34 | szerző: Madrac | kategória: E3 2010

A Paradox Interactive már most bejelentette, mely játékait mutatja majd be az E3 2010-en.
Lionheart: Kings´ Crusade: Visszafoglalhatjuk és megvédhetjük a szentföldet a magyar Neocore Games stratégiájában, mely főként a harmadik keresztesháború időszakára koncentrál majd. Megjelenése az ősszel esedékes.
Victoria 2: A XIX. század monarchiáit eleveníti fel a játék, melyben terjeszkedhetünk és kolonizálhatunk, hogy a XX. század elejére minél nagyobb erőket irányíthassunk. Az Europa Universalis és a Hearts of Iron készítőinek új stratégiája a harmadik negyedévben kerül a boltokba.
Commander: Conquest of the Americas: A stratégia és kereskedelmi játék ötletes keveréke el visz minket az új világ, Amerika felfedezésének idejére, itt lesz lehetőségünk saját birodalmat alapítani és megerősíteni azt. A Nitro Games a harmadik negyedévben jelenteti majd meg a Commander: Conquest of the Americast.
Ship Simulator Extremes: Csapj le az illegális bálnavadászokra vagy éld át egy sziget lakosságának a kimenekítését. A VSTEP új szimulátora lehetőséget ad majd ezekre, sok izgalmas küldetés áll majd a játékosok rendelkezésére világszerte. A realisztikus helyzeteket bemutató játékot szintén a harmadik negyedévben adják ki. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!