Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper: Ghost Warrior - demo

A City Interactive új akciójátéka egy fiktív dél-amerikai szigetre vezet minket, ahol a mesterlövészt szorongatva kell bejutnunk a lázadók fővárosába.

2010.06.08. 18:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

Június végén jelenik meg a City Interactive kiadásában a Sniper: Ghost Warrior, mely egy fiktív dél-amerikai szigetre vezeti el a játékosokat, ahol néhány héttel korábban katonai puccsal új kormány alakult. A demokratikus rendszerből így diktatúra született, melyet egy kegyetlen tábornok, Vasquez irányít. Katonai kötelékünket viszont pontosan ellene küldik, s feladatunk az, hogy beszivárogjunk a lázadók fővárosába, ahol aztán az új kormány tagjait semlegesíthetjük. A hírszerzési jelentésekre alapozott terv viszont nem válik be, s mint kiderül, Vasquez nem csak egy egyszerű lázadó, mivel igen komoly támogatást nyújtanak neki hátulról. Egységünk az új körülményekhez igazodva mégis megkísérli a behatolást, ennek sikere viszont már a mi teljesítményünktől függ.
A fejlesztők ígérete szerint a Sniper: Ghost Warrior nem épp hagyományos akciójátéknak készült, hiszen semmiképp sem a szemtől-szembeni harcot kell erőltetnünk, hanem a rajtaütéseket. Szerencsére a dzsungel igen változatos terepet kínál ehhez, így például a dzsungelben könnyedén elrejtőzhetünk, hogy aztán a távcsövest becélozva lekapjuk az őrjáratot. Demo:

előző
következő
Sniper: Ghost Warrior - demo
Sniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demoSniper: Ghost Warrior - demo
Sniper: Ghost Warrior
A legutóbbi Sniper: Ghost Warrior cikkek, hírek

hozzászólások (25)

Neil
Neil 2010.06.10. 19:40
Igen mutatja már amikor. Néha látom a radaron őket néha nem. :-((
gmadaras
gmadaras 2010.06.13. 14:22
gmadaras
Kérdésem mikor jelenik mek?:-(
Drukala
Drukala 2010.06.13. 14:49
Ahhoz képest, hogy a City Interactive névvel hozható összefüggésbe, nem is olyan szörnyű a játék. Ami engem talán a leginkább zavar, hogy az ellenfelek nem feltétlenül rám néznek amikor lőnek és mégis eltalálnak, kicsit hülyén jön ki a dolog, meg kell hagyni. Illetve a főszereplő szinkronján is lehetne még csiszolni. Ha nem 10k-ért fogják fosztogatni, néhányan még talán meg is veszik. Demó alapján tízből hat pontot adnék is akár a játéknak.
Slyder
Slyder 2010.07.11. 15:40
Nem közelíti meg a jó játék fogalmát. Az lenne a feladata hogy realisztikussá tegye a Sniperrel való vadászatot... az mennyire realisztikus hogy elbújok a növényzetbe, kilövök egy fickót, és kapásból tudják hogy honnan lőttem. (Ráadásul hangtompítós a M. puska) És nem csak össze-vissza lövöldöznek a feltételezett helyem felé, hanem pontosan tudják hogy hol vagyok és szarrá lőnek. A másik, meg hogy nem látszik az ellenségen a golyó ütötte nyom. Tök mindegy hol lövöd meg, nem látszik. Nagyon szegényes a játék...
konrad
konrad 2010.07.27. 10:38
Slydernek igaza van! Ilyen ostoba vagy inkább röntgen-szemű ellenféllel még nem találkoztam: hiába lapulsz csudterepeszínű cuccban a három méteres fűben és hiába használod a halk fegyveredet, az első lövésed után már csak azt hallod, ahogy recsegnek a lövedékek a tarkódon. Azzal még nem lenne baj, hogy váratlan helyszínekről lőnek, de ezt legalább úgy tennék, hogy valóban észrevesznek... Mi a rákért kellett akkor a tutorialban elgyakorolni, hogy elbújok a bajtársaim elől, amelynek az a célja, hogy egy percig ne találjanak meg? Ha jönnek is a lövések, hiába kúszol arrébb, akkor is kapod az áldást. Még tovább csinálom a pályákat, de azt hiszem visszatérek az arma-hoz...:-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.