Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 és Dragon Age 2?

A pletykák szerint a BioWare a jövő héten bemutatja a két népszerű játék folytatását.

2010.06.11. 15:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár az E3 előtt hagyományosan minden kiadó publikussá teszi, hogy mely játékokat fogja bemutatni a rendezvényen, néhány meglepetés név mindig csak a helyszínen pattan ki a függönyök mögül. Nos, most könnyen lehet, hogy az Electronic Arts két komoly meglepetést is tartogat a jövő hétre, mivel egy E3-as listájukon ott szerepel a Mass Effect 3 és a Dragon Age 2 neve is. ■

hozzászólások (11)

-T0ng-
-T0ng- 2010.06.12. 09:44
Mint a hír is mutatja hamar ki fog derülni:D És én is igyekszem minden fejleményről beszámolni a blogomban!

Amúgy új hírként: Jövő héten, pontosabban június 15-én érkezik az Overlord DLC és a Mass Effect 2 kissé megkésett demója. Ez a demó dolog bennem csak tovább erősíti a gyanút, hogy már most rá akarják izzítani az embereket a harmadik felvonásra.

Lehet könnyelmű lesz a kijelentésem, de véleményem szerint a jövő év elején már kiadásra kerül a játék. Hogy meredek a következtetésem? Lehet!

Érvek:

- A Mass Effect első része megadta az alapot, melyet Casey Hudson szavaival élve, már csak meg kell tölteni tartalommal. A második felvonás mélyítette sztorit és az univerzumot, így a harmadik részt már csak tényleg a sztorival és a tartalommal kell megtölteni.

- A harmadik részben nem kell már törődniük a fejlesztőknek azzal, hogy az azt követő részben mik lesznek döntéseink következményei. Ehhez még hozzá tartozik az a tény, hogy a sztori megírása és a tervezés már a második rész kiadásakor elkezdődött.

- A második és harmadik rész DLC-k fogják összekötni, és nem hiszem, hogy túl sok időt akarnak hagyni, a Dlc-k és az utolsó rész közt.
-T0ng-
-T0ng- 2010.06.12. 09:48
A Dragon Age esetében nekem a beszélgetéssel nem volt problémám. Ízig-vérig szerepjáték, és ez jó. Amit viszont én vártam, egy brutális és látványos harcokkal megtűzdelt, kegyetlen világ. Pont mint amilyen hangulata az egyik trailernek volt, ahol a főhős a pajzsával vágja le az ellen fejét és közbe megy a zúzós muzsika. Ezzel szemben sok helyen az volt az érzésem, hogy ez olyan mintha Középföldén lennék, csak nem Peter Jackson a rendező, hanem egy horrorfilmes, aki már szükségét érzi, hogy minden filmjébe legyen vér.

Azt gondoltam, hogy a rasszizmus is jobban érződik majd a játékban, ám közelébe sem ért a Witcher-nek, ahol tényleg érződött a brutalitás és a kegyetlenség.
Balanses
Balanses 2010.06.15. 20:01
Én már várom mind2-t, a két legkedvencebb játékom:-P Párbeszédből meg ne legyen kevesebb:-D
davkar9
davkar9 2010.06.15. 20:39
Ez mind szép és jó de én nem hinném. Először is várhatóan január-februárban érkezik a Dragon Age 2 - oké ez csak pletyka szinten van.

"A harmadik részben nem kell már törődniük a fejlesztőknek azzal, hogy az azt követő részben mik lesznek döntéseink következményei. Ehhez még hozzá tartozik az a tény, hogy a sztori megírása és a tervezés már a második rész kiadásakor elkezdődött."
Ódehogyde;-) Mivel volt szó arról, hogy érdemes kitartani az első rész asszonypajtása mellett ezért szerintem mind az első, mind a második rész mentéseit kezelnie kell majd a 3. résznek. Oké hogy írták folyamatosan a történetet de nem kéne fél év alatt összecsapni a nagy finálét.

A DLC-vel kapcsolatban meg most már tényleg csökkents a lelkesedést.;-) Én is imádom a bioware játékait de amit a da-hoz meg a me2-höz kiadnak azok mind lehúzások. Hasonlítsd össze ár-hossz-tartalom minőségben a dlcket a teljes játékokkal, láthatod hogy ezek 0 dolgok, semmit nem adnak hozzá a játékokhoz. De tessék, firewalker dlc - ja 5 "bolygón" (csőben) lebeghetsz, hol van ez a mako élménytől?:-X De nem szidom annyit, ez ingyé volt. De nézd meg társ dlcket, oké zaed is ingyenes de totál unszimpatikus a karakter, nem is lehet vele beszélgetni, abszolút hidegen hagyja az embert. Katsumi ugyanez, csak azért már fizetni is kell. Jön most az overlord dlc, 5 pálya, átskinelt security botok, ennyi. Szóval ne mond már nekem hogy ezekkel akarják összekötni a 2., 3. rész, főleg, hogy ha már megvannak akkor úgyis menetközben csinálja meg az ember a küldetéseket, a társbeszervező dlck meg pláne értelmetlenek a játék befejezése után. Lehúzás én mondom. Ingyen elfogadom ezeket a plusz perceket de játék árának ~tizedéért egy kicsit átvágás.
Balanses
Balanses 2010.06.16. 03:28
"Ez mind szép és jó de én nem hinném. Először is várhatóan január-februárban érkezik a Dragon Age 2 - oké ez csak pletyka szinten van."

Hát azé khm...

Pletyka vagy sem, azért voltak utalások:-D (feltéve, hogy télleg az:-P)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.