Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Beárazták az új, 4 GB-os Xbox 360-at és a Kinectet

Augusztusban jön az új konzol, ősszel pedig a kontroller.

2010.07.20. 18:55 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

A napokban jelent meg a felújított, teljesen megváltozott külsejű (és belsejű) Xbox 360 konzol, augusztusban pedig újabb változat érkezik belőle. Az új design és a beépített wifi mellett ebben a verzióban a 250 GB-os winchester helyett 4 GB beépített flash memória lesz, az ajánlott végfelhasználói ára pedig 59990 forint lesz. (Ez a változat gyakorlatilag a jelenlegi Arcade verziót váltja le. A memória pedig többek között azért fontos, mert a Kinect használatához szükség van 175 MB memóriára, az eddigi Arcade modellben pedig semmilyen tároló nem volt alaphelyzetben.)
A tavalyi E3-on még Project Natalként bemutatott, majd az idei Los Angeles-i kiállításon már Kinect néven prezentált új, két kamerára épülő kontrollere ősszel (várhatóan novemberben) érkezik, és a Kinect Adventures játékkal összecsomagolva lesz kapható, 41990 forintos áron. Egyúttal egy csomagban elérhető lesz a Kinect a fent említett, 4 GB-os Xbox 360 alapgéppel is, 89990 forintért (ehhez is jár az említett Kinect Adventures).
A Kinect Adventuresben húsz kalandban vehetünk részt, hegyi akadálypályáktól nagysodrású zúgókig száguldozhatunk, miközben nem kell a kezünkbe fogni semmilyen kontrollert, a Kinect érzékeli testünk mozgását.
A Kinect megjelenésekor 15 játék fogja támogatni az új kontrollert, de természetesen folyamatosan érkeznek majd az újabbak is. Közülük a Kienctimals, a Kinect Sports és a Kinect Joy Ride 9990 forintos áron lesz megvásárolható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.