Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kingdoms of Amalur: Reckoning trailer

Az első CG videó a játékról.

2010.07.23. 21:29 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Pár napja írtunk a készülő Kingdoms of Amalur: Reckoningról, melynek munkálatainál több híres ember is közreműködik. A renderelt videóban főhősünk épp rendet tesz pár csontváz és más rondaság között, de összességében fele olyan meggyőző sincs, mint mondjuk egy Blizzard trailer. Hogy a játék milyen is lesz remélhetőleg hamarosan választ kapunk majd. ■

Kingdoms of Amalur: Reckoning
A legutóbbi Kingdoms of Amalur: Reckoning cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Outlander
Outlander 2010.07.23. 23:45
"Szerintem baromi nevetseges ahogy a teljes lemezvertben ugral mint 1 majom."

És még tegyük hozzá azt, hogy a kezében nagy kard, hátán egy batár óriás kalapács(ragasztva), amit 1 kézzel is elbír.. jah meg az is érdekes hogy az egyik csontit >leszúrja<..
A másik, amikor mutatták a lábát ahogy a vízből húzzák fel, először azt hittem nő lesz, vékony, csupasz láb.. nem értem hogy egyáltalán az ilyen középkori stílusú világban -mondjuk más játékoknál is-, szakálltól/bajusztól eltekintve mért teljesen szőrtelenek a férfi karakterek? Na mind1.
Wotan
Wotan 2010.07.25. 01:54
spektrumon volt egyszer egy műsor ahol a világtörténelem összes páncélzatába beöltöztek hogy melyikben mit lehet mozogni. egy ilyen full plate cuccban úgy ugrabugrált a faszi mint egy majom szóval ez egy óriási tévhit hogy mozdulni nem lehet benne.
Wotan
Wotan 2010.07.25. 01:56
"amit 1 kézzel is elbír"

ennyi erővel az is nevetséges, hogy csontvázak ellen harcol lézerkardokkal. sőt, innentől kezdve az összes fantasy és scifi nevetséges.
Balanses
Balanses 2010.07.26. 16:03
"ennyi erővel az is nevetséges, hogy csontvázak ellen harcol"
Nem ez fantasy. A kalapácsos dolog meg fizika. Ha értik mire gondolok.
Outlander
Outlander 2010.07.26. 22:18
Nem a fantasy elemeket bíráltam, hanem az ésszerűtlenséget. A fantasy játékok a kedvenceim, de számomra van egy határ az unrealitás és a fantasztikum között. Szerintem egy játék nem attól lesz fantasy, mert a hős teljes vértezetben, karddal a kezében, óriási kalapáccsal a hátán is tud "balettozni".

Azt amúgy senki nem állította, hogy "mozdulni nem lehet" egy ilyen páncélban, lehet de nem úgy mintha semmi nem lenne az emberen, egy ruhához képest jelentősen csökkenti a mozgásszabadságot és a stabilitást, a trailerben látott legalább 3 méteres ugrást, páncélban, közben karddal suhintva és kalapáccsal a háton végrehajtani emberfeletti.
Bár ilyesmin tulajdonképpen kár vitázni, mert lehet hogy a hősön lévő páncél szuperkönnyű és hajlékony fémből készült, vagy ő maga rendelkezik emberfeletti tulajdonságokkal.

A csontvázak karddal való leszúrása viszont továbbra is teljesen agyament.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.