Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2010

Paradox Gamescom tervek

Idén is sok érdekességel készül a kiadó.

2010.07.29. 18:38 | szerző: Madrac | kategória: gamescom 2010

A Paradox közölte, mely játékait mutatja majd be az idei Gamescom 2010-en. A lista később még bővülni fog, valamint várhatóan ott helyben is bejelentenek pár új programot.
Lionheart: Kings' Crusade: Szeptember 17-én jelenik majd meg a stratégia, melyben a harmadik kereszteshadjárat idején harcolhatunk autentikus körülmények között.
Magicka: Egy humoros akció-kalandjáték, mely a norvég mitológián alapul. A fantasy környezetben négy hőst kell majd irányítanunk, hogy rengeteg vicces helyzetbe csöppenjenek.
Sword of the Stars II: Valamikor 2011-ben jelenik majd meg a sikeres 4X stratégia folytatása, melynél figyelembe veszik az eddigi tapasztalatokat és egy új etalonnal számító játékot próbálnak létrehozni.
Pride of Nations: Ebben a 2011-ben megjelenő történelmi stratégiában az 1850 és 1920 közti időszakban kell az egyik nagyhatalmat irányítanunk, az USA, Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Japán, Oroszország, Osztrák-Magyar Monarchia és Olaszország lesz a választható népek között. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.