Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban

Az Ezeregyéjszaka meséinek világa elevenedik meg a Digital Reality játékában.

2010.08.03. 16:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Augusztus végén indul a Digital Reality böngészőben futó MMO játékának, a Nadirimnek béta verziója. A játékban az Ezeregyéjszaka meséinek világa elevenedik meg.
A sztori szerint a játékos kezdetben egyszerű lakója az Örök nap birodalmának, ahol sose nyugszik le a nap. Ugyanis az öreg Kalifa életét áldozta, hogy a Nap az égen maradhasson, a gonosz Nadir ereje pedig a sötétségbe zárva maradjon. Száz év elteltével azonban az emberek kezdik elveszíteni a jóba vetett hitüket és lassan megjelenik a sötétség a birodalom lakosainak szívében. A Nap elkezd lenyugodni, és megjelennek Nadir szolgái is.
Ebbe a világba csöppenünk bele, öt karakterosztály valamelyikét választva: lehetünk harcos, bölcs, nomád, bandita vagy karavánmester. Mindegyik karakter két egyedi képességfával rendelkezik, melyek mentén fejleszthetjük szereplőnket, miközben a fény és az egész birodalom megmentéséért küzdünk az Inama titkos rendjéhez csatlakozva. A történet különböző küldetések nyomán bontakozik ki. Némelyikre egyedül is nekiindulhatunk, de lesznek PvP, csapat- vagy céh-küldetések is a játékban. A PvE tartalom mellett PvP arénákban is harcolhatunk a többi játékossal a gyors XP szerzés reményében.
A Nadirim augusztus végén induló bétájára a játék hivatalos weboldalán lehet jelentkezni, a WebFunTeam kiadásában pedig várhatóan az ősz folyamán indul útjára a végleges játék. Addig is kedvcsinálónak kiadtak egy látványos videót is.

előző
következő
Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban
Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban
Nadirim
A legutóbbi Nadirim cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.