Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban

Az Ezeregyéjszaka meséinek világa elevenedik meg a Digital Reality játékában.

2010.08.03. 16:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Augusztus végén indul a Digital Reality böngészőben futó MMO játékának, a Nadirimnek béta verziója. A játékban az Ezeregyéjszaka meséinek világa elevenedik meg.
A sztori szerint a játékos kezdetben egyszerű lakója az Örök nap birodalmának, ahol sose nyugszik le a nap. Ugyanis az öreg Kalifa életét áldozta, hogy a Nap az égen maradhasson, a gonosz Nadir ereje pedig a sötétségbe zárva maradjon. Száz év elteltével azonban az emberek kezdik elveszíteni a jóba vetett hitüket és lassan megjelenik a sötétség a birodalom lakosainak szívében. A Nap elkezd lenyugodni, és megjelennek Nadir szolgái is.
Ebbe a világba csöppenünk bele, öt karakterosztály valamelyikét választva: lehetünk harcos, bölcs, nomád, bandita vagy karavánmester. Mindegyik karakter két egyedi képességfával rendelkezik, melyek mentén fejleszthetjük szereplőnket, miközben a fény és az egész birodalom megmentéséért küzdünk az Inama titkos rendjéhez csatlakozva. A történet különböző küldetések nyomán bontakozik ki. Némelyikre egyedül is nekiindulhatunk, de lesznek PvP, csapat- vagy céh-küldetések is a játékban. A PvE tartalom mellett PvP arénákban is harcolhatunk a többi játékossal a gyors XP szerzés reményében.
A Nadirim augusztus végén induló bétájára a játék hivatalos weboldalán lehet jelentkezni, a WebFunTeam kiadásában pedig várhatóan az ősz folyamán indul útjára a végleges játék. Addig is kedvcsinálónak kiadtak egy látványos videót is.

előző
következő
Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban
Nadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világbanNadirim - ingyenes böngészős MMO játék az arab világban
Nadirim
A legutóbbi Nadirim cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.