Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új NVIDIA processzorok

Az NVIDIA három új processzort jelentett be.

2001.10.01. 22:55 | szerző: Dino | kategória: Játék

A mai napon három új processzort jelentett be az NVIDIA, mégpedig a GeForce Titanium szériát. Ezekkel az új grafikus processzorokkal elsősorban az olcsóbb árkategóriát célzzák meg, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az új GeForce Shader technológiát.

A GeForce3 Ti 500 típusú GPU a GF3 legújabb verziója, mely valamivel gyorsabb is lesz annál (800 helyett 960 milliárd művelet másodpercenként, és 7,36 helyett 8 GB/sec memória sávszélesség). A GeForce3 Ti 200 már az olcsóbb árkategóriát célozza meg, a GeForce2 Ultrával lesz nagyjából egy árban, teljesítmény tekintetében pedig a GF3 alatt van (700 milliárd művelet/sec, 6,4 GB/sec memória sávszélesség). A GeForce2 Ti a GeForce 2 GTS és a GeForce2 Pro processzorokkal van egy családban, teljesítményileg pedig a GF Ultrának felel meg: másodpercenként 31 millió háromszög számolására illetve 1 milliárd pixel kirajzolására képes.

Az új processzorok október közepétől kerülnek a boltokba, többek között olyan gyártók, mint az ASUS, a Creative vagy az ELSA kártyáin. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.