Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2010

Gamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztató

Összefoglalók és fotók a kedd délutáni eseményről.

2010.08.19. 00:12 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2010

A Gamescomot megelőző napon, kedden délután tartotta sajtótájékoztatóját az Electronic Arts. Az ezen bemutatott játékokról nagyrészt felkerültek már oldalunkra tegnap a hírek, így most csak egy rövid összefoglaló következik, meg egy fotógaléria a színpadon megjelentekről.
Rövid bevezető után gyorsan a játékokra terelődött a szó. Jellemzően az adott részleg vezetője vagy a fejlesztőcsapat egyik fő munkatársa beszélt kicsit a játékról, majd egy trailert láthattunk. Listaszerűen az alábbiak kerültek elő:

  • The Sims 3 – Konzolokra is érkezik az életszimulátor
  • The Sims Medieval – Középkori környezetbe helyezett Sims játék, üdítő újításnak tűnik a sorozatban.
  • Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 – Az Xbox 360 verziót Kinecttel is irányíthatjuk majd. Ezt a filmbeli ikerpár prezentálta a színpadon, igen mókásnak tűnik a kezünkkel történő varázslás, bár kicsit mintha késett volna az érzékelő.
  • FIFA 11 – Az online játékmódban most már két 11 fős csapat is játszhat (az eddigi 10-zel szemben), azaz külön játékos lehet a kapus. Ehhez külön oktatómód is bekerül a játékba, hogy begyakorolhassuk a kapus feladatát.
  • Dead Space 2 – Folytatódik a third-person sci-fi akciójáték.
  • Medal of Honor – Hamarosan érkezik az új háborús akciójáték.
  • Crysis 2 – 16 fős multiplayer játékot prezentáltak a színpadon.
  • Need for Speed Hot Pursuit – A Burnout sorozat fejleszőinek kezébe került új epizódból egy igen látványos üldözéses menetet prezentáltak, egy-egy fontosabb eseménynél (pl. helikopterek bekapcsolódása üldözésünkbe) belassít a játék, és a kamera mozgatásával hívja fel a figyelmet a történésekre.
  • Bulletstorm – Az akciójátékban minél látványosabb kombókban végzünk ellenfeleinkkel, annál gyorsabban nő pontjaink száma.
  • Star Wars the Old Republic – A kiállítás látogatói már kipróbálhatják a Csillagok háborújás MMORPG-t.
  • Mass Effect 2 – PS3-ra is megjelenik a játék.
  • Dragon Age 2 – A BioWare folytatja remekül sikerült fantasy RPG-jét.
  • EA Sports Active 2 – Továbbfejlesztett edzőjáték, melynek promóciójához David Beckhamet sikerült megnyernie az EA-nak. Mindhárom platformon pulzusmérő is tartozik a játékhoz, a Wii-n a Wii Remote és egy lábra rögzíthető érzékelő figyeli mozgásunkat, PS3-on karunkra és lábunkra kell speciális vezérlőt rakni, míg Xbox 360-on a Kinect segítségével követi testünket a játék.

  Összességében az mondható el, hogy látványos videókat illetve élő bemutatókat láthattunk a sajtókonferencián, de eget rengető újdonság nem hangzott el ezúttal. Mindemellett kisebb halláskárosodást is szenvedhettünk, annyira üvöltöttek a hangszórók – különösen az új NFS játéknál volt bántó a nagy hang. A gamescom során a felsoroltakból számos játékról külön bemutatót is meg fogok nézni, így további információk várhatóak még róluk. ■

előző
következő
Gamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztató
Gamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztatóGamescom 2010: Electronic Arts sajtótájékoztató

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.