Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Secret World: új MMORPG a Funcomtól

Mai környezetben játszódik az új online szerepjáték.

2010.08.27. 15:02 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Anarchy Online és Age of Conan játékokat készítő Funcom újabb MMORPG-ről rántotta le a leplet a gamescom kiállításon, azonban az embargó miatt csak a mai naptól jelenhet meg róla híradásunk (ami annak fényében kissé érthetetlen, hogy már jelentek meg hírek és képek korábban is a játékról). A prezentáció a cég business centerben felállított standján volt, amely egy kis angol kocsmára hajazott, nem véletlenül. A The Secret World ugyanis alapvetően mai környezetben játszódik. A sztori szerint egy 1923-as összeesküvést lepleznek le napjainkban, melynek eredményeként egy titokban tartott, rejtett világ tárul elő, amelyben a sötétség erői ellen harcolhatunk.
Három titkos társaság valamelyikéhez csatlakozhatunk karakterünkkel. A templomosok Londonból indulnak, az Illuminati tagjai New Yorkban székelnek, míg a Dragon csapat tagjai Szöulból vághatnak neki az online világnak. A karakter-generálást letudva megkezdődik szereplőnk "eredettörténete", melyben kialakul a karakter háttérsztorija. Háromféle harctípusra készíthetjük fel szereplőnket: közelharc, lőfegyverek vagy varázslatok lehetnek segítségünkre a játék során. A kalandok közben gyűjtött XP-ket új képességek, skillek vásárlására fordíthatjuk, amelyeket ráadásul a "fizetés" előtt ki is próbálhatunk, így nem kell zsákbamacskát vennünk. A skilleket és tárgyakat kombinálhatjuk is, például egy shotgunt tűzzel "keresztezve" égető élményben lehet része célpontunknak.
A kiindulási városok mellett további helyszínek is várnak ránk, mint például a jövőbeli Tokió vagy New London, de eljuthatunk Egyiptomba is, ahol az ottani mitológia lényei elevenednek meg.
A The Secret World megjelenési dátumát egyelőre nem árulták el a Funcom munkatársai, de kaptunk tőlük öt screenshotot, egy rakás artworköt, no meg egy videót. Ebben egy Londonból induló templomos karakter szemszögéből pillanthatunk bele a játék elejébe, valamint röviden a fejlesztők is megszólalnak. ■

Minimum 9-es Flash Player szükséges!

előző
következő
The Secret World: új MMORPG a Funcomtól
The Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a FuncomtólThe Secret World: új MMORPG a Funcomtól
The Secret World
A legutóbbi The Secret World cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.