Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

USB 3.0 csatlakozóval az Iomega összes új hordozható merevlemeze

A régi áron, v.Clone szoftverrel érkeznek az új modellek.

2010.09.01. 17:28 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A hordozható merevlemezeket gyártó cégek közül az Iomega elsőként áll át teljesen az új, USB 3.0 szabványra. Újonnan szállításra kerülő külső winchesterei a 2.0-ás helyett már a legújabb, akár 10-szer gyorsabb átviteli sebességre képes csatolóval vannak felszerelve. Ráadásul mindezt úgy, hogy nem lesznek drágábbak az új modellek, a régi változatokkal megegyező áron kerülnek majd a boltokba az USB 3.0-ás meghajtók. Az átállást az új Iomega eGo Portable Hard Drive termékcsaláddal kezdik. A cég tervei szerint október elejére minden 500 GB és 1 TB kapacitású eGo hordozható merevlemezük már 3.0-ás USB csatlakozóval lesznek elérhetőek, majd tovább folytatódik a meglévő szériák felváltása. Az USB 3.0 szabvány visszafele kompatibilis a 2.0-ással, azaz régebbi gépeken is működnek az új winchesterek, csak az elérhető sebesség a régi lesz.
Mindemellett egy új programmal bővül a hordozható merevlemezekhez adott szoftvercsomag is: a Trend Micro Internet Security 12 hónapos előfizetés és az adatmentéshez használható programok mellett a v.Clone is a csomag része lesz, amelynek segítségével virtuális rendszerképet készíthetünk PC-nkről, és így másik gépen is úgy dolgozhatunk, mintha a sajátunkon tennénk. A külső merevlemez újracsatlakoztatásakor pedig megtörténik a teljes adatszinkronizáció. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!