Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dungeon Siege III debut trailer

Egy ingame részeket tartalmazó trailer a játékról.

2010.09.03. 22:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent egy új videó a Dungeon Siege III című akció-RPG-ről, melyet az elődeivel ellentétben az Obsidian Entertainment fejleszt és a Square Enix adja majd ki 2011-ben. ■

Dungeon Siege III
A legutóbbi Dungeon Siege III cikkek, hírek

hozzászólások (4)

McCl@ne
McCl@ne 2010.09.04. 08:36
Bizonyára mert borzasztó egyszerű vagyok, de engem ezzel megvettek kilóra! :love:
Grafika/animáció/hangulat kipipálva, a többi nem számít egy hack'n'slashnél. Ezzel jól elleszünk, míg kijön a Diablo III.
gothmog
gothmog 2010.09.04. 10:26
Én a Dungeon Siege első része után a másodikra már kíváncsi sem voltam:-D, de ezt majd meglátjuk. Még akár bejövős is lehet.
Igazából ebben a stílusban szerintem minden a dinamikán (gyors, változatos és ütemes szörnygyilkolászás és előrehaladás, de ugyanakkor nem kaotikus, hanem átlátható formában), a fantáziadús ellenfeleken, a változatos karakterfejlesztési lehetőségeken, na meg a randomizált, jól adagolt és igazán "kúl" darabokat is rejtő loot-on:-D múlik.

Mindezekben a Blizzard a mester a Diablo sorozattal, szvsz egyedül az Iron Lore Titan Quest-je tudott érdemben a nyomdokaiba lépni (igaz, félelmetesen sokat koppintott is ehhez a Diablo sorozattól; azt viszont legalább ésszel és profin csinálták). Ott az alapjáték még nem volt nagy durranás, de az Immortal Throne kieggel és az időközben kihozott patch-ekkel olyan szintre hozták a játékot, hogy szégyen-gyalázat, Diablo mániások zsebében kinyílik a bicska, de akkor is leírom, bizony még a Dió2-őt is üti (pörgősebb, de ugyanakkor tisztán átlátható minden, változatosabb, a loot jobban adagolt stb.)

Persze biztosra veszem, hogy a Dió3 nálam is vissza fogja szerezni a "hack'n'slash loot tombola" stílus trónját, de nem bánom, ha addig a Dungeon Siege 3 is szerez majd néhány kellemes percet/órát/napot/hónapot:-)
(Egyedül attól tartok, hogy az Obsidian ezt is el fogja cseszni, mert ugyan a Planescape: Torment óta nálam Chris Avellone a totális kedvenc történetíró/dizájner, de mégis, az Obsidian színeiben eddig - ilyen-olyan okok miatt - még nem tudott igazán maradandót kiadni a kezei közül... sőt!)
xeLaR
xeLaR 2010.09.04. 10:32
Dungeon Siege: OK hack'n'slash játék, ami igazán nem tudott megfogni. Mind az első, mind a második rész elég hamar unalomba fulladt nálam.

Obsidian: OK játékokat fejlesztő cég, akik mindig elrontanak valamit / sürgetik őket, ami miatt nem tudnak zseniális játékot készíteni.

Összevegyítve - Dungeon Siege III: ehhh...Azért remélem jó játék lesz, de ezt valszeg kihagyom.
Horcsog
Horcsog 2010.09.04. 12:22
Hasonló lesz a Diablo 3hoz, bár nem akarom rontani annak az élményet azzal, hogy ezzel is játszok.
Dungeon Siege 1 alapjáték volt az igazi, ezzel a zenével:
http://www.youtube.com/watch?v=1ysisxLSfsg
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.