Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Force Unleashed 2 - a harc

Gameplay bemutató az ősszel megjelenő folytatásról.

2010.09.09. 12:40 | szerző: Retee | kategória: Játék

Októberben minden platformra megjelenik a Star Wars: The Force Unleashed folytatása, melynek játékmenete - természetesen - nem sokban különbözik az első epizódtól. Persze ez nem baj, hiszen az előd kiváló fizikával és rengeteg erő-trükkel örvendeztette meg a játékosokat, akik inkább a túlságosan egyszerű és sablonos küldetéseket hozták fel negatívumként. A mostani trailer viszont nem ezzel a témával, hanem a már említett harcokkal foglalkozik, tessék kattintani! ■

Star Wars: The Force Unleashed II
A legutóbbi Star Wars: The Force Unleashed II cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Razor03
Razor03 2010.09.09. 15:09
Szerintem jó lesz ez. Szépen felépítették a FU franchise-t, és kihozzák belőle amit csak lehet. Igaz nekem kicsit sok ez a Dragon Ball-os ugrabugra, meg én jobban szeretnék olyan jedivel harcolni, aki úgymond megállítható, legyőzhető, mert így jóformán legyőzhetetlen isten szerepébe bújunk. Manapság ez kell a népnek, szerencsére igényes játékot csinál a LucasArts így a végeredményen nem aggódom...
Berci1
Berci1 2010.09.10. 11:38
Dismembermentben bízom, hogy lesz egy kis négyzet a beállításoknál amibe kipipálhatjuk, hogy legyen és csak a videók ilyen lightosak, mert eddig úgy vettem észre, hogy csak force fury-nál van dismemberment. Razor én meg egy jó DB-s gamet akarok egy jó sw-s után:D És mondjuk olyat ami PC-re is megjelenne.
Slyder
Slyder 2010.09.10. 12:14
Remélem hogy lesz benne ilyen opció, mondjuk nem nézne ki jól egy SW játékban ha mindenfelé karok fejek meg lábak repkednének minden másodpercben a másik meg hogy alaposan belassulna a játék.
zozox
zozox 2010.12.17. 18:05
A star wars force unleashed 2-vel játszottam, de a játék kb a történet kétharmadánál elakad (nem lefagy), mert amikor egy energiacellát kellene kiszedni egy fegyverből, nem érzékeli a mozgatását. A YouTube-on már megnéztem, mit kellene csinálni, de nem jön össze. Ilyen jellegű hibával még sosem találkoztam.(A pálya The Salvation-Battle for the salvation). Ha valakinek van ez utáni mentése és átküldené, azt megköszönném, szerintem lehetne folytatni a játékot!
Gorla
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.