Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nincs megállás a Másnaposok után

A Másnaposok rendezője új vígjátékkal jelentkezik.

2010.09.12. 12:16 | szerző: helti | kategória: Mozi

Egy nagy siker után az alkotók többnyire visszavonulnak, Todd Phillips rendező azonban másképp működik, megállás nélkül dolgozott tovább. Tavaly nyáron hatalmas sikert aratott Másnaposok című filmjével, a 35 millió dolláros vígjáték több mint 465 milliót hozott az egész világon.
– Jobb nyomás alatt dolgozni – nyilatkozta nemrég. – Őrültségnek tartom, hogy aki nagy sikert arat, az utána „valami mást” akar rendezni, és hosszan gondolkodóba esik, mielőtt nekikezd. Én rögtön belevágtam a Terhes társaság forgatásába (Due Date, hazai bemutató: november 4.), remélem, a nézők ezen is legalább annyit fognak nevetni, ha nem többet, mint az előző filmemen. És most, hogy befejeztük, már a Másnaposok új részén dolgozom.
Egyvalaki már össze is hasonlította a Másnaposokat és a Terhes társaságot. Az utóbbi film főszereplője, Robert Downey Jr., aki a komédiában első gyermeke születésére hazafelé siető izgatott apát alakítja – aki persze minden igyekezete ellenére százféle bajba keveredik a hazaúton.
– A Terhes társaság szerintem jobb film, mint a Másnaposok – jelentette ki újságírók előtt. – Nemcsak azért, mert én is szerepelek benne (nevet), hanem mert ez egy igazi road-movie, két belevaló fickóval, oltári poénokkal. Az év vígjátéka! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.