Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Prince of Persia HD Collection

Kedvenc hercegünk is rácfelvarrást kap.

2010.10.06. 11:13 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A Beyond Good & Evil után most a Prince of Persia trilógia is bekerül a grafikailag feljavított régi kedvencek közé. A Ubisoft a napokban megerősítette, hogy a Sands of Time, a Warrior Within és a The Two Thrones is újra kiadásra kerül HD minőségben. Ez azonban nem minden, ugyanis a három játékot nem csak feltuningolt grafikával, új textúrákkal és effektekkel élvezhetjük majd, hanem kapnak sztereoszkopikus 3D támogatást is, így a megfelelő hardver birtokában immáron 3D-ben is tolhatjuk az akrobatikus kombókat. Tetszik ez a tendencia, kíváncsi vagyok mit fognak még felújítani a régi kedvencek közül... ■

hozzászólások (8)

Playbahnosh
Playbahnosh 2010.10.06. 14:16
Igen, eddig még csak a PS3 kiadás biztos és az is csak Európában, a Közel-keleten és Afrikában. Ez nem jelenti azt, hogy esetlegesen PC-re nem jön majd ki, figyeljétek a híreket :)
Kobest44
Kobest44 2010.10.06. 15:51
Ezeket a megoldásokat próbáltad már?
Sucee
Sucee 2010.10.06. 16:26
Szerintem a "nem akarok semmit kihúzogatni" az ilyen megoldásokra vonatkozott :)
Amúgy nálam ezek is olyanok, hogy néha működnek, néha nem. (Sőt, legutóbb mindenféle állítgatás nélkül futott az egész rendesen, egyedül a ködöt kellett kikapcsolni játékon belül.)
Dark Archon
Dark Archon 2010.10.07. 09:48
Hát ez kellemetlen, de egy VSync bekapcsolása még nem a világ vége. Mondjuk elég érdekes, én most tolom a Legacy of Kain: Defiance-t újra és semmi problémám nincs vele, pedig a Vista még sehol nem volt, mikor írták. Kiadhatnák ezt az eposzt is, főleg a legelső Blood Omen-t felújítva. De kipróbálom a TT-t is (hozzáteszem, eredetiben van meg), mert el nem tudok képzelni ilyen hülyeséget :D Utoljára a 486-os korban találkoztam ilyen gyorsan futó játék problémával.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.10.07. 16:07
Az egy dolog, hogy nem tudod elképzelni, de akkor is ez van. Én meg nem fogok procit kihuzogatni meg letiltani. És az idegesítő, hogy csak PoP-nál csinálja ezt a régi gamek közül. Játszhatok Mafiával, Kotorral, Max Payneval, Jedi Knightal, semmi baja. De a PoP, z csakazért is speed mod.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.