Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

12 millióra nőtt a World of Warcraft játékosok száma

Továbbra is megállíthatatlan a WoW sikere.

2010.10.08. 15:20 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A World of Warcraft nevű járvány tovább szedi "áldozatait", és számuk a Blizzard tegnap közzétett felmérése alapján átlépte a 12 milliót. Csak a miheztartás végett, ez 2 millióval több, mint kishazánk lakossága volt idén júniusban. Ez hatalmas mérföldkő a WoW számára, amit részben a Wrath of the Lich King korábbi kínai megjelenésének is köszönhet, de persze a Cataclysmre várók tábora is bőven besegített (ami egyébként december 7-én jelenik meg).
"A világ minden tájáról folyamatosan érkező hatalmas érdeklődés és lelkesedés a játékosok részéről megerősített minket abban, hogy a World of Warcraft a ma elérhető egyik legjobb szórakozási lehetőség a világon." mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment egyik alapítója és vezetője. "Továbbra is kötelességünknek tartjuk, hogy még nagyobb magasságokba vigyük a játékot, amit a Cataclysmmel meg is szeretnénk mutatni idén decemberben."
A 2004 novemberében megjelent MMORPG hihetetlen népszerűségre tett szert az egész világon. Rengeteg díjat nyert és évekig kirobbanthatatlan volt a toplisták tetejéről, ez a tendencia pedig jelen hírek alapján folytatódni látszik. Személy szerint nem vagyok egy nagy MMO játékos, de most már én is kíváncsi vagyok, mi olyan jó a WoW-ban. Talán ki is próbálom majd. 12 millió ember csak nem tévedhet... ■

World of Warcraft
A legutóbbi World of Warcraft cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.