Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Marketingháború az EA és az Activision között

A hadszíntér ezúttal a Google. CoD vagy MoH?

2010.10.15. 12:37 | szerző: Playbahnosh | kategória: Üzleti

Egyáltalán nem titok, hogy az ipar két legnagyobb kiadója, az Activision és az Electronic Arts folyamatosan egymás nyakát szorongatják, most még jobban, mint valaha. A Medal of Honor és a Call of Duty sorozat párbaja különböző rendezvényekről, internetes fórumokról és a gamer magazinok hasábjairól most úgy néz ki, hogy a Google-re is átterjedt, legalább is az USA-ban. Az EA nem titkolt célja, hogy az új Medal of Honorral a vetélytárs babérjaira törtjön, ám az Activision a Black Ops-al kemény visszavágásra készül. A TechStockJungle munkatársai érdekes dologra lettek figyelmesek egy rutin Google keresés közben. Ha a Call of Duty névre kerestek rá, akkor a fizetett Google Ads hirdetések között első helyen a Medal of Honor bukkan fel, viszont ha Youtube-on (ami ugyancsak a Google Ads rendszerét használja) kerestek rá a Medal of Honor-ra, akkor viszont Call of Duty hirdetéseket kaptak az arcukba. Felmerül a kérdés, hogy mennyire etikus ez a fajta harc, hogy egymás keresési találataiba csempészik be a saját címeiket, de úgy néz ki, hogy háborúban nincsenek szabályok.
Nekem személy szerint nem sikerül reprodukálnom ezeket az érdekes hirdetéseket, így valószínűsítem, hogy csak az óceán túloldalán dúl az ütközet, de lesz update, ha itthon is felbukkan ilyesmi. ■

előző
következő
Marketingháború az EA és az Activision között
Marketingháború az EA és az Activision közöttMarketingháború az EA és az Activision között

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.