Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pénteken érkezik a Fallout: New Vegas

Speciális jutalom jár majd a Hardcore játékosoknak.

2010.10.18. 13:42 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A teljesen új környezet mellé egy új játékmódot is kapott a Fallout: New Vegas, nevezetesen a Hardcore módot, ha valaki úgy dönt, hogy ezt választja, egész szép kihívásnak néz elébe. A stimpack-ek lassan hatnak és nem gyógyítanak törött csontot, ahogy a Rad-Away is csak az idő múlásával csökkenti a sugárszennyezettségünket. Ezen felül a lőszereknek súlya van és rendesen kell majd enni/inni a szomj-/éhhalál ellen. A Fallout játékok sosem arról voltak híresek, hogy túl könnyűek lettek volna, de most a készítők elég rendesen visszanyúltak a jó öreg Fallout klasszikusokhoz a játék mechanikájában. Természetesen menet közben ki is lehet kapcsolni a Hardcore módot, de ha valaki elejétől a végéig megmarad Hardcore szinten, akkor "különleges jutalomban" részesül. Hogy mi ez a jutalom, egyelőre nem tudni, de valószínűleg több lesz, mint egy mezei achievement vagy egy kis szöveges vállveregetés. Mondjuk egy személyre szabott power-armor vagy egy jó kis fegyver? Mondjuk a találgatásnak hamarosan vége, ugyanis október 22-én (most pénteken) érkezik a poszt-apokaliptikus kaland legújabb része. Tűkön ülünk. ■

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek

hozzászólások (7)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.20. 12:32
mondjuk szerintem a 3 elég könnyű volt, de nem volt vele problémám.
Még gondolkozom, hogy Hardcore módban kezdjek-e neki a mókának. Jól hangzik és illeszkedik is a világba a dolog, segíti a beleélést, úgyhogy erősen tendálok a kipróbálása felé (és akkor már végig hc-ben is maradok).
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy akkor a csonttörést mi fogja gyógyítani (talán orvos?).
balays82
balays82 2010.10.20. 12:41
Igen, én azt olvastam, hogy csak orvos gyógyíthat törést. Egy kicsit kemény kihívásnak ígérkezik így a játék, de talán egy próbát megér.
Wotan
Wotan 2010.10.20. 12:51
doctor vagy doctor's bag. itt minden le van írva hcról is.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.20. 13:01
kösz a linket, már el is mentettem könyvjelzőbe, valszeg használni fogom játék közben, bár már ismertem, mert a harmadik rész közben állandóan azt olvastam (alternatív választási lehetőségeket és következményeiket főként, amiket én nem választottam in-game), meg egyéb infokat.
így már érthető a dolog, és nem is tévedtem sokat, pontosabban jól tippeltem. meg látom ilyen csomagot össze is lehet rakni majd, szal gond egy szál se.

ami viszont zavar:
normal módban miért nincs súlya a lőszereknek? ezt már a 3-ban sem értettem.
companions CAN die. erre kíváncsi vagyok, hogy csak a sima haverokra gondoltak, akik az előző részben is simán meg tudtak halni, vagy a storyban egy-egy küldetés erejéig mellénkszegülő partnerekre is igaz lesz, mert az érdekesen befolyásolna a játékot.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.10.20. 13:06
ja és remélem most nem lesz vége a játéknak, ha a story végére érünk.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.