Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Megvan az új R.E.M. album címe

Jövőre érkezik Michael Stipe-ék 15. stúdióalbuma.

2010.10.19. 17:32 | szerző: Dino | kategória: Zene

Ahogy korábban írtuk, 2011 tavaszán jelenik meg az R.E.M. új, 15. stúdióalbuma. Az együttes most bejelentette a lemez címét is: Collapse Into Now néven fog a boltokba kerülni a Michael Stipe vezette trió legújabb műve. Kíváncsian várjuk, hogy a gyors ritmusú Accelerate után most mivel állnak elő a georgiabeli Athensből származó zenészek. ■

hozzászólások (3)

rtp
rtp 2010.10.20. 16:37
srácok, nem kötekedésből, de sztm maradjatok csak a játékoknál, ezeket a híreket, vagy filmajánlókat teljesen felesleges egy ilyen magazinba kitenni, erre ott vannak a zenei, ill egyéb lapok. csodálkoznék is, ha teszem azt a quarton vagy a sorozatjunkien a lost planet 2-ről szakértenének.
Aryx
Aryx 2010.10.20. 17:18
Jó pár évvel ezelőtt 100%-ban csak hardware, software és játékok voltak hírtémák, de ahogy az olvasótábor kiszélesedett ill. öregedett, semmi baj nincs azzal, ha olyanoknak is a kedvében akarnak járni Dino-ék, akiket a PC és a PC már nem mozgat meg annyira. Szerintem bőven van helyük itt, a Dome amolyan kultúr-magazinná nőtte ki magát, és még így is messze több hírt lehet ezeknél olvasni Blizzard-ról, Microsoft-ról, Logitech-ről, Need for Speed Akárhányról és perekről. Arról nem is szólva, hogy nem kell Tűzrókában 5 új lapot nyitnom, ha néha-néha informálódni szeretnék. Jól van ez így. :) Emellett nem rémlik, hogy az elmúlt pár évben bárki is nemtetszését fejezte volna ki ezügyben, tudomásom szerint Dino 1 db. bulvárhírt rakott ki poénból, a visszajelzések után pedig egyértelművé vált, hogy ilyet soha többé. :)
Dino
Dino 2010.10.20. 17:33
A tartalom színesítéséül kerül fel időről időre más téma is a hírek közé. Látva, hogy a fórumon megvan az érdeklődés sorozatok, zenei témák és egyebek iránt is, úgy gondoltam, bőven elfér a megszokott gamer tartalom mellett minden más is. Tény, hogy most eléggé egybefolynak a játékhírekkel, de gondolkodunk azon, hogy hogyan lehetne okosan elkülöníteni ezeket az anyagokat. Nem szeretnénk "szakérteni" más témában, csak minél több érdekes tartalmat kínálni olvasóinknak. Az pedig, hogy néha jóval több hasznos hozzászólás érkezik egy-egy nem játék témájú hozzászóláshoz, mint játékról szólóhoz, bennem csak erősítette azt, hogy jó az, ha színesebbé tesszük a híreket.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.