Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fuss az életedért a BAIT-ben

Radioaktív szörnyek és futás. Új "játék" edzéshez okostelefonokra.

2010.10.20. 14:49 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A Theo Tveteras fejéből előpattant koncepcióban megtudhatjuk milyen lehet a valóságban szörnyek elől menekülni. Ha nem futsz elég gyorsan a BAIT-ben, meghalsz, vagy legalábbis pontokat veszítesz. Az új okostelefonokra kitalált audio-játék koncepciója szerint féregjáratokon keresztül támadó, radioaktív szörnyek vesznek minket üldözőbe és az egyetlen fegyverünk egy elektronikus impulzus-generátor, amit csak futással lehet feltölteni. Ha elég gyorsan és elég sokat futunk, akkor feltöltődik a fegyver és automatikusan kinyírja a minket üldöző szörnyeket. Ha teljesítjük a szintet pontokat kapunk, viszont ha futás közben lelassulunk vagy netán megállunk, azért pontlevonás jár. A szintek egyre nehezednek, így egyre többet és gyorsabban kell majd futnunk az életben maradáshoz. Az audio-játék egyelőre még csak koncepció fázisban leledzik, de ha készen lesz, minden GPS-el vagy egyéb (sebesség/távolság mérésére alkalmas) szenzorral ellátott telefonon játszható lesz a tervek szerint.
Nem tudom hogy vagytok vele, de a futás (vagy bármilyen hasonló, nem csapatjátékos sport) önmagában elég unalmas tud lenni, de egy ilyen BAIT-hez hasonló játék egész jól fel tudná dobni a kedélyt és kitartást ha netán rám jönne a fitnesz és valamilyen elborult oknál fogva futni támadna kedvem. Továbbgondolva az ötletet lehetne csinálni hasonló játékot biciklihez, vagy esetleg túrázáshoz (minél magasabbra kell jutnod, mert jön a cunami). Kíváncsi leszek mi sül majd ki ebből, az ötlet minden esetre nem rossz. ■

hozzászólások (8)

Falusi
Falusi 2010.10.20. 19:05
Na ilyenkor sajnálom, hogy nincs iPhone-om, vagy valami androidos vagy miafene telefonom. Én szeretek futkározni, tőlünk 5 percnyire van egy nagy futópálya, tökéletes motiválás lenne.

KELL!:-D
szbszig
szbszig 2010.10.20. 19:07
Nekem sincs ilyen okostelefonom, csak egy kábé hatéves mobil, amivel telefonálni lehet meg SMS-t küldeni. :-D De amennyit használom, nekem ez bőven elég. Inkább hordom magammal a laptopomat, ha olyan helyre megyek. ;-)
Falusi
Falusi 2010.10.20. 20:38
Látod, nekem meg laptopom nincs, csak egy újabb fajta telefon. A laptop túl nagy lenne.:-P (+nem lehet vele zenét hallgatni az úton)
Lacko
Lacko 2010.10.21. 08:39
...és sokkal nehezebb vele futni! :D
BigHairMan
BigHairMan 2010.10.21. 09:37
A sérülős perek megelőzése végett valami olyasmi lehetőséget is bele kellene építeni a programba, hogy ne csak akkor töltődjön fel, ha egyre gyorsabban futsz, mert azt ugye hosszú távon senki nem bírja, ellenben ha ismét kocogni kezdenék, nekem tetszene ez a dolog, hogy a monoton futkosás közben időnként megszólal a fülemben egy hang, hogy hurrá-hurrá, ismét megmenekültél...
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.