Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

Megérkeztek a Symantec új végpontvédelmi megoldásai kis- és középvállalkozások számára

A Symantec a Hosted Endpoint Protection mellett MessageLabs Web Security Service, SmartConnect és RemoteConnect szolgáltatással véd a károkozók és internetes támadások ellen.

2010.10.26. 16:18 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Symantec Corp. elérhetővé tette új, végpontvédelmi megoldásait kis – és középvállalkozások számára. A Symantec Hosted Endpoint Protection segítségével, a felhasználók biztonsággal védhetik meg Windows alapú laptopjaikat, illetve asztali számítógépeiket az egyre terjedő és egyre kifinomultabb fenyegetésekkel szemben.
A díjnyertes antivírus és végpontvédelmi technológiák több, mint 18 éves fejlesztői tapasztalatát hasznosítva a Symantec Hosted Endpoint Protection egy web-alapú menedzsment konzol irányítása alatt védi a végponti rendszereket.
Mivel a fenyegetések egyre kifinomultabbak, a globális munkaerőre pedig egyre inkább a mobilitás jellemző, az elemzők előre megjósolták, hogy a vállalkozások magas szintű biztonsági megoldásokat fognak keresni, melyek könnyen személyre szabhatóak és minimális kezelést igényelnek.
“Egyre több olyan ügyfelünk van, akik bár központi irodával rendelkeznek, a munkaerejük nagy része elosztva dolgozik a különböző kirendeltségekben szerte az EMEA régióban. A Symantec Hosted Endpoint Protection segítségével rálátásunk van a rendszerfelhasználók aktivitására, és ellenőrizhetjük az aktuális védelmi szintet, vagyis hogy teljesülnek-e a vállalat biztonsági előírásai. A mobil munkaerő általában nehezen nyomon követhető, így a lehetőség, hogy egyetlen felügyeleti konzolról kezeljék ezeket az elosztott rendszereket, megkönnyíti az ügyfelek számára a szervezet irányítását. Mivel a megoldás alkalmazása nem kíván további hardvert, menedzsment szoftvert, vagy külön IT szakembergárdát, a költségek is jelentősen csökkenthetők.” - mondta Pulai András, a Symantec vezető rendszermérnöke.
A Symantec Hosted Endpoint Protection mellet a MessageLabs Web Security Service roaming szolgáltatásának legutóbbi fejlesztései további lehetőséget nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára, munkaerejük online aktivitásának ellenőrzésében, és biztosításában.
A MessageLabs Hosted Web Security Service kiemelkedő roaming és távoli munkaerő támogató lehetőségeket kínál, hogy segítse a szervezeteket a helyes webhasználatban és online védelemben. A MessageLabs Hosted Web Security SmartConnect fejlesztése véd a kártékony programok ellen, és segíti a helyes webhasználat szabályainak betartását. A MessageLabs Hosted Web Security RemoteConnect alkalmazása pedig helyes webhasználatot és védelmet biztosít a távmunkát végzők, valamint a távoli irodák alkalmazottainak részére.
A Symantec Hosted Endpoint Protection, a SmartConnect és a RemoteConnect világszerte elérhetőek. A Symantec Hosted Enpoint Protection a Symantec díjnyertes, hírnéven alapuló technológiáját ötvözi, hogy sikeresen felvegye a harcot a legújabb rosszindulatú támadásokkal szemben. A több, mint négy év fejlesztés eredményeként létrejött Ubiquity megoldás segítségével, a Symantec több, mint 100 millió felhasználójának nyújt védelmet azok ellen az összetett fenyegetések ellen, melyeket egyébként a hagyományos védelmi megoldások nem szűrnek ki.
A Symantec Hosted Endpoint Protection jelenleg angol nyelven érhető el.
Ha szeretné kipróbálni a Symantec végpontvédelmi megoldását, az alábbi linkre kattintva megteheti: www.messagelabs.com/trials/hep

Forrás: Symantec

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.