Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Computer Art Forum - jövő pénteken

Ingyenes rendezvény a játékfejlesztés, animációs filmkészítés és digitális utómunka iránt érdeklődőknek.

2010.10.28. 18:25 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Idén is megrendezésre kerül a Computer Art Forum, amelyre a játékfejlesztés, animációs filmkészítés és digitális utómunka iránt érdeklődőket várják elsősorban a szervezők. Az ingyenes rendezvényen párhuzamosan két teremben folynak majd az előadások, elsősorban hazai fejlesztőcsapatok és animációs stúdiók munkatársaitól, valamint a Mesharray oktatóitól. A nagyeremben a fejlesztők aktuális projektjeibe engednek bepillantást, vagy új technológiákat mutatnak be, míg a Mesharray teremben az iskola oktatói tartanak előadást saját szakterületük egy-egy témájáról. Mindemellett egy Mocap terem is lesz, ahol a Vicon 8-as motion capture berendezés működését ismerhetik meg a látogatók. A kiállítótérben pedig kipróbálható lesz néhány PlayStation Move-os játék is: The Shoot, Time Crisis Razing Storm, Start the Party.
A Computer Art Forum teljes programját a rendezvény weboldalán lehet megtekinteni. A helyszín a tavalyihoz hasonlóan a Magyar Telekom székháza (Budapest I. ker. Krisztina krt. 55.), az időpont pedig jövő péntek, azaz november 5. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a hivatalos weboldalon lehet megejteni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.