Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kerülj be te is a The Witcher 2: Assassins of Kings-be!

A CD Project most leszakítja az arcodat...és belerakja az új The Witcher 2 játékba, már ha nyersz...

2010.10.29. 23:45 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Szeretnél híres lenni? Szeretnél lehetőséget kapni, hogy a legmenőbb bőrszerkókba öltözhess, az asztal alá idd magad, bútorként kezeld a nőket és verekedésekbe keveredj a kocsmában? És tedd mindezt egy sötét és titokzatos fantasy világban? Ha igen, akkor nem kell mást tenned, mint nevezni a CD Project által kiírt "Doppler Effect" versenyre és ha nyersz máris bekerülsz a szélsebesen készülő The Witcher 2: Assassins of Kings játékba, a nagysikerű lengyel származású fantasy-RPG, a The Witcher második részébe. A verseny menete egyszerű: Öltözz be a kedvenc The Witcher ihlette fantasy jelmezedbe és csinálj magadról képeket. Ezeket küldd el a CD Project-nek e-mailben és várj. A két szerencsés nyertes megkapja a lehetőséget, hogy bekerülhessen a játékba NPC karakter formájában (legalábbis az arcuk), ezen felül pedig kapnak egy példányt a játékból amint elkészül.
Gondolom néhány embernek furcsa lehet, hogy miért pont "Doppler" lett a verseny neve. Nem, ennek köze sincs a fizikában használt Doppler hatáshoz, viszont annál több köze van a The Witcher játék alapjául szolgáló, Andrzej Sapkowski által írott regényekhez. A The Witcher világában ugyanis a Doppler egy olyan alakváltó lény, ami akár egy pillantás után képes bármilyen embert tökéletesen lemásolni a legkisebb részletekig. Valószínűleg ezért is lett ez a lény a verseny "kabalája" úgymond. Szóval aki elég elhivatottságot érez és elég nagy az arca, hogy bekerüljön Geralt kalandjainak második felvonásába, az ne habozzon! Jelmezt és kamerát elő!
A hivatalos versenykiírást beküldési lehetőséggel együtt A The Witcher hivatalos Facebook oldalán találjátok, a részletes szabályokat pedig itt. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.