Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age 2 - gameplay bemutató

Öt perces gameplay videó a moszkvai bemutatóról.

2010.11.08. 13:21 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már "csak" bő négy hónap, s a BioWare a boltokba küldi fantasy RPG-jének, a Dragon Age-nek a második részét. Persze addig még az első epizód digitális kiegészítői is bejátszanak a képbe, de a fősodor folytatása mégiscsak 2011-ben várható.
Örömmel konstatálhatjuk ugyanakkor, hogy a nemrég megtartott moszkvai bemutató tanulsága szerint a fejlesztők serényen dolgoznak a második részen, legalábbis erről árulkodik a lent várakozó öt perces gameplay videó. ■

Dragon Age II
A legutóbbi Dragon Age II cikkek, hírek

hozzászólások (11)

gothmog
gothmog 2010.11.08. 15:33
Én szeretem az ME típusú "akciózósabb" stílust is, csak pont ahogy mondod, a DA, az legyen DA. Jó ha van ilyen is, olyan is. (Bármekkora közhely is egy így leírva:-) )
EvolutioN
EvolutioN 2010.11.08. 16:53
Mielőtt "eluralkodna a pánik", emlékeztetnék mindenkit, hogy ez a játékmenet videó az Xbox 360-as verzióból készült. A PC-s verzióban ugyanolyan (vagy legalábbis nagyon hasonló) lesz a harc, mint az első részben. Már az első rész esetében is jelentős különbség volt a konzolos és a PC-s verzió között. :-)
McCl@ne
McCl@ne 2010.11.08. 19:37
Attól függetlenül, hogy teljesen egyetértek, azért megjegyezném, hogy a Sacred hack'n'slash, nem? Szóval kb. Diablo kategóriában indul (és mint minden: vérzik el)... Fable lenne talán jobb példa, vagy az új Bard's Tale, vagy bármi, ami az egyszerűsités okán Telebubbies szintre degradálódik.
gothmog
gothmog 2010.11.08. 20:08
Tudom, de azért írtam a Sacred-et konkrétan, mert úgy láttam, hogy GustiX-nál az nagy kedvenc, és ezen felül tipikus példája az egyesek által rpg-nek titulált diablo klón akciójátékoknak is egyúttal (én csak hack'n'slash diabloid loot-tombolának szoktam nevezni ezeket a játékokat).
gothmog
gothmog 2010.11.08. 20:13
Ja, közben rájöttem, mi volt a gondod: igen, hack'n'slash és akciójáték kifejezések nem fednek át teljesen. Szóval igazad van. De hack'n'slash-re gondoltam én is, csak nem a jó kifejezést használtam rá:-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.