Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout: New Vegas - robbanás

Hamarosan patch érkezik a New Vegashoz.

2010.11.09. 13:03 | szerző: Retee | kategória: Játék

Láthatóan a Bethesdanak bejött a Fallout jogok megvásárlása, hiszen a harmadik rész után a New Vegas is hatalmasat robbant az eladások tekintetében. A kiadó ugyanis hivatalosan is közölte, hogy világszerte 5 millió példányt "postáztak ki", s ez körülbelül 300 millió dolláros pénztárcadagadást jelent. Később aztán hozzátették, hogy ez a szám "csak" a potenciális bevétel jelöli, s jelenleg még nem jött be a kasszába ennyi zöldhasú, ám mivel digitális úton rengetegen vásárolnak, így reálisnak érzik, hogy hamarosan összegyűlik a 300 millió dollár.
Ezzel együtt sokan fanyalognak a New Vegas miatt, hiszen a játék tele van buggal, így nem meglepő, hogy a kiadó megígérte: hamarosan egy masszív méretű javítás érkezik a Vegashoz. ■

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Hype
Hype 2010.11.09. 17:34
Történet nem volt rossz, magával ragad a játék ha egyszer valaki 2-3 óránál már többet bír vele játszani, a tartalommal meg egyáltalán nem lehet baj akár 30+ óra.. a sok mellék küldivel együtt. Egyetlen egy nagy problémám van és volt magával a Bethesda-val kezdve az oblivion- f3 stb-nél mindig előjön. Mégpedig az idétlen animációk, pl.: jobbra és előre futás van, kettő közt lévő állapot az valahogy nem létezik csak a keresztirányú csúszás helyben futással karöltve, meg az egyik npc kutyája körülbelül úgy futott mint valami rossz képregény, aztán lehet azért mert nem ultra-high grafikán játszottam :-) ettől eltekintve tényleg nem rossz játék.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.