Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Sharp a belépő szintű színes A3-as MFP-t kínál a kisebb irodák és munkacsoportok számára

Az új A3-as, színes multifunkciós rendszerrel a kis irodák is könnyen színt vihetnek az üzletbe.

2010.11.10. 13:05 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Sharp azon cégeket célozza új kompakt, színes multifunckiós készülékével, akik korábban nem rendelkeztek színes MFP-vel. Azok a vállalkozások, amelyek sosem rendelkeztek színes géppel, azt hihetik, hogy azok drágák, lassúak és bonyolultak. Az MX-2310U A3-as színes MFP gyors nyomtatási sebességet és kitűnő nyomtatási minőséget képes nyújtani, mindezt környezetbarát módon. Bár az MX-2310U a legkisebbnek számít kategóriájában, mégis számos, a magasabb kategóriában megszokott jellemzővel bír már alapkivitelben is. A kétoldalas nyomtatás, másolás és szkennelés mellett a vásárlók helytakarékos belső finisherrel, fax funkcióval, megnövelt biztonsági funkciókkal, kibővített papírkapacitással és a Sharp OSA platformmal is kiegészíthetik a konfigurációt. A felhasználóbarát interfésznek köszönhetően a vásárló még akkor is egyszerűnek találja az MX-2310U használatát, ha minden lehetséges kiegészítőt beszerez.
"Sok vásárlónk számára minden bizonnyal újdonságot jelent majd a színes MFP, ezért komoly hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre" mondta Yoshuke Kashu, a Sharp Digitális Dokumentum Rendszerek piac és termékinformációs menedzsere. "Ennek szellemében például egy styluszt mellékelünk az érintőképernyőhöz az egyszerűbb adatbevitel érdekében."
Az MX-2310U berendezést emellett a Sharp távoli elérésű vezérlőpanel funkciójával is ellátták, így a technikai személyzet távolról is működtetheti a készülék kezelőszerveit. Miközben a mezőny egyik legnagyobb teljesítményű A3-as színes MFP-jéről van szó (nyomtatási sebessége eléri a 23 oldal/percet színesben és fekete-fehérben is), az Energy Star tanúsítvány igazolja az MX-2310U kiváló zöld jellemzőit. A szkenner LED fényforrást használ az energiafogyasztás csökkentése érdekében, a gép gyors bemelegedési idővel bír, és készenléti üzemmódban beéri mindössze 1 wattos fogyasztással, ami elegendő faxok fogadására. Mindemellett az MX-2310U „megtanulja” a vásárló felhasználási szokásait, és automatikusan készenlétbe helyezi magát az inaktív időszakokban, ezáltal a jellemző energiafogyasztás értéke a kategórián belül a legalacsonyabbak között van. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.