Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Sharp a belépő szintű színes A3-as MFP-t kínál a kisebb irodák és munkacsoportok számára

Az új A3-as, színes multifunkciós rendszerrel a kis irodák is könnyen színt vihetnek az üzletbe.

2010.11.10. 13:05 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Sharp azon cégeket célozza új kompakt, színes multifunckiós készülékével, akik korábban nem rendelkeztek színes MFP-vel. Azok a vállalkozások, amelyek sosem rendelkeztek színes géppel, azt hihetik, hogy azok drágák, lassúak és bonyolultak. Az MX-2310U A3-as színes MFP gyors nyomtatási sebességet és kitűnő nyomtatási minőséget képes nyújtani, mindezt környezetbarát módon. Bár az MX-2310U a legkisebbnek számít kategóriájában, mégis számos, a magasabb kategóriában megszokott jellemzővel bír már alapkivitelben is. A kétoldalas nyomtatás, másolás és szkennelés mellett a vásárlók helytakarékos belső finisherrel, fax funkcióval, megnövelt biztonsági funkciókkal, kibővített papírkapacitással és a Sharp OSA platformmal is kiegészíthetik a konfigurációt. A felhasználóbarát interfésznek köszönhetően a vásárló még akkor is egyszerűnek találja az MX-2310U használatát, ha minden lehetséges kiegészítőt beszerez.
"Sok vásárlónk számára minden bizonnyal újdonságot jelent majd a színes MFP, ezért komoly hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre" mondta Yoshuke Kashu, a Sharp Digitális Dokumentum Rendszerek piac és termékinformációs menedzsere. "Ennek szellemében például egy styluszt mellékelünk az érintőképernyőhöz az egyszerűbb adatbevitel érdekében."
Az MX-2310U berendezést emellett a Sharp távoli elérésű vezérlőpanel funkciójával is ellátták, így a technikai személyzet távolról is működtetheti a készülék kezelőszerveit. Miközben a mezőny egyik legnagyobb teljesítményű A3-as színes MFP-jéről van szó (nyomtatási sebessége eléri a 23 oldal/percet színesben és fekete-fehérben is), az Energy Star tanúsítvány igazolja az MX-2310U kiváló zöld jellemzőit. A szkenner LED fényforrást használ az energiafogyasztás csökkentése érdekében, a gép gyors bemelegedési idővel bír, és készenléti üzemmódban beéri mindössze 1 wattos fogyasztással, ami elegendő faxok fogadására. Mindemellett az MX-2310U „megtanulja” a vásárló felhasználási szokásait, és automatikusan készenlétbe helyezi magát az inaktív időszakokban, ezáltal a jellemző energiafogyasztás értéke a kategórián belül a legalacsonyabbak között van. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!