25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

S.T.A.L.K.E.R. - tv sorozat érkezik; trailer

A GSC bejelentette a játék története alapján megírt szériát; itt az első trailer is.

Írta: Retee 16 hozzászólás

A GSC új S.T.A.L.K.E.R.-t jelentett be, ám ezúttal nem játékról, hanem filmről, pontosabban egy sorozatról van szó, melyről egyelőre az égvilágon semmit sem árultak el. Az egyetlen biztos pont, hogy a széria a játék eseményeit fogja követni, ám hogy ezt milyen mértékben teszi, vagy épp mikor kerülhet először adásba, arról egyelőre még nincs információ.
Megérkezett viszont az első - angol feliratos - trailer, amelyet gyorsan szívjon is magába mindenki, hogy aztán eldönthesse, érdekes/érdemes-e TV-be vinni a népszerű katasztrófa-világot.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LordMatteo
LordMatteo [29272]
Mail ^^
Dj.Salm0n
Dj.Salm0n [40]
Jöhet a sorozat csak ne csesszék el. Bár én az eddigi 3 S.T.A.L.K.E.R. játék után már bízom a GSC-ben! :-)
Valahogy a Stalkert egy filmben jobban eltudtam volna képzelni mint egy sorozatban de sebaj :-)
ShuleyvA
ShuleyvA [910]
Van tehát az a bizonyos művészfilm és én nem is tudtam róla! Nincsenek lövöldözések, anomáliák és zombik? Valaki dobjon már meg egy PM-el, mert nagyon meghoztátok hozzá a kedvem de nem igazán tudom mit és hol keressek. ^^
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY [330]
Bár egy kis rövidfilm már készült.Igaz ez inkább egy hajdan ott lako szemszögéből probálja meg bemutatni a dolgokat aki a katasztrófa után visszamegy a volt lakásába az otthonába Pripyat-ba.Előszőr a jelen idő eseményeit látjuk ahogy behatol a lezárt Pripyat városba majd pedig egy kicsivel korábbi idő szögből a kitelepitést látjuk.

A film cime: The DOOR vagyis Az Ajtó
Itt a link:

http://cnpp.blog.hu/2010/03/05/the_door_1

Bár egy kis rövidfilm mégis tökéletesen, hitelesen bemutatja vajon milyen lehetett az amikot egyik pillanatrol kellet a másikra hátrahagyniuk az embereknek mindent.A barátokat, szomszédokat, a munkahelyet, az otthont.
Youtube-on én nem találtam meg, erről a filmről is egy kedves barátom weboldalán szereztem tudomást.
Amugy én is irok Stalkeres történeteket melyek a weboldalaimon olvashatók:

www.stalker-story.hupont.hu
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY [330]
sheldon:


Tudom hogy Tarkovszki filmje nem hollywoodi bigyo.Én is láttam.Csak reméltem hogy a filmben - ami bár előbbi - szintén szerepe lesz csernobilnak vagy Pripyatnak de semmi.Nekem ezért nem jött be mert a név és a filmben emlitette Kivánságteljesitőn kivül más összefüggést nem találtam a filmben pedig megnéztem.Azonkivül számomra tul ellaposodott az egész semmi lövöldözős jelenet vagy ilyesmi, semmi anomália, mutáns szoval számomra lapos és unalmas.


Én bár nem itélem el azokat akiknek tetszett a film vagy másként gondolkoznak csak nem értem - minden ellenséges érzelemtől mentesen - hogy mi a jo benne.Tény hogy nem lehet mindenkinek megfelelni van akinek tetszett nekem nem.Ez igy normális.Csak nem értem hogy - számomra egy vontatott és lapos filmben - mi az ami másnak érdekes.

Persze ezt nagyban befolyásolja az a tény hogy nem mindegy melyiket látja éli át előbb az ember.A játékot vagy a filmet.Én előbb a játékot ismertem meg és utána szereztem rola tudomást hogy van ennek egy filmváltozata amit megnéztem és igymár a játék után persze hogy hiányoltam belőle a mutánsokat, csernobilt, meg a lövöldözéseket mert én azt hittem a játék a film alapján készült ergo arra számitottam hogy a játék a filmnek az adaptácioja oly formán hogy abban is lesznek lövöldözések, mutánsok, csernobil.De mivel nem voltak igy számomra érthető hogy unalmas és lapos volt.


Megint más hogyha valaki előbb látja a filmet annak meg az a furcsa - ahogy korábban valaki emlitette - hogy mit keres ő csernobilban?

Ebben pedig azért látok lehetőséget mert a játékokban is hallhato hangok és zene fogad - legalábbis a zene a honlapon - és ettől már jo mert az ember össze tudja kötni a kettőt nem ugy mint pl a Max Payne FILMET ahol lassitos jelenet szinte nem is volt az ismerős zenét szintén mellőzve igy teljesen érthető hogy nem tudott azonosulni a néző hogy ez a játék alapján készült.

Ugyanez a szitu nálam is és pl a Szuper Csapat mozifilmmel is ahol jok az alakitások viszont szintén az ismerős zene hiánya miatt nemtudtam elhinni hogy ez tényleg a Super Csapat lenne.Bár névben igen de mégis mintha teljesen más lenne az egész mint a sorozat és az is.De nem azért mert film hanem mert az alapvető meghatározo effektek - mint pl az ismerős sorozat zene - hányzik belőle.

Ugyhogy ebben azért látok lehetőséget mert ugyanazok az effektek és zenék mint a játékban igy van mivel és hogyan összekapcsolni a kettőt.Nem neves szinészes ez is egy jo pont.Oroszul/ukránul beszélnek és angol feliratozás van.Ez is jo mert még egy fokkal több a hitelesség kedvéért nem ugy mint a METRO 2033 játéknak az egyik trailerében amiben angolul beszél de akcentus nélkül.Korábban ezért kifogásoltam ezt.Mert az is egyfajta hitelességet ad a nézőnek hogy elhiszi tényleg ott van és ugy beszélnek.

Mindenesetre kiváncsi vagyok hogy mikor jönnek az epizodok és mennyi részt fog megélni mert én szerintem mostmár 3 stalker játék után (SHOC, CS, CoP) ideje volt valami filmfélének is készülnie.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (16 db)