Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

S.T.A.L.K.E.R. - tv sorozat érkezik; trailer

A GSC bejelentette a játék története alapján megírt szériát; itt az első trailer is.

2010.11.10. 18:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

A GSC új S.T.A.L.K.E.R.-t jelentett be, ám ezúttal nem játékról, hanem filmről, pontosabban egy sorozatról van szó, melyről egyelőre az égvilágon semmit sem árultak el. Az egyetlen biztos pont, hogy a széria a játék eseményeit fogja követni, ám hogy ezt milyen mértékben teszi, vagy épp mikor kerülhet először adásba, arról egyelőre még nincs információ.
Megérkezett viszont az első - angol feliratos - trailer, amelyet gyorsan szívjon is magába mindenki, hogy aztán eldönthesse, érdekes/érdemes-e TV-be vinni a népszerű katasztrófa-világot. ■

hozzászólások (15)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.11.13. 23:39
sheldon:


Tudom hogy Tarkovszki filmje nem hollywoodi bigyo.Én is láttam.Csak reméltem hogy a filmben - ami bár előbbi - szintén szerepe lesz csernobilnak vagy Pripyatnak de semmi.Nekem ezért nem jött be mert a név és a filmben emlitette Kivánságteljesitőn kivül más összefüggést nem találtam a filmben pedig megnéztem.Azonkivül számomra tul ellaposodott az egész semmi lövöldözős jelenet vagy ilyesmi, semmi anomália, mutáns szoval számomra lapos és unalmas.


Én bár nem itélem el azokat akiknek tetszett a film vagy másként gondolkoznak csak nem értem - minden ellenséges érzelemtől mentesen - hogy mi a jo benne.Tény hogy nem lehet mindenkinek megfelelni van akinek tetszett nekem nem.Ez igy normális.Csak nem értem hogy - számomra egy vontatott és lapos filmben - mi az ami másnak érdekes.

Persze ezt nagyban befolyásolja az a tény hogy nem mindegy melyiket látja éli át előbb az ember.A játékot vagy a filmet.Én előbb a játékot ismertem meg és utána szereztem rola tudomást hogy van ennek egy filmváltozata amit megnéztem és igymár a játék után persze hogy hiányoltam belőle a mutánsokat, csernobilt, meg a lövöldözéseket mert én azt hittem a játék a film alapján készült ergo arra számitottam hogy a játék a filmnek az adaptácioja oly formán hogy abban is lesznek lövöldözések, mutánsok, csernobil.De mivel nem voltak igy számomra érthető hogy unalmas és lapos volt.


Megint más hogyha valaki előbb látja a filmet annak meg az a furcsa - ahogy korábban valaki emlitette - hogy mit keres ő csernobilban?

Ebben pedig azért látok lehetőséget mert a játékokban is hallhato hangok és zene fogad - legalábbis a zene a honlapon - és ettől már jo mert az ember össze tudja kötni a kettőt nem ugy mint pl a Max Payne FILMET ahol lassitos jelenet szinte nem is volt az ismerős zenét szintén mellőzve igy teljesen érthető hogy nem tudott azonosulni a néző hogy ez a játék alapján készült.

Ugyanez a szitu nálam is és pl a Szuper Csapat mozifilmmel is ahol jok az alakitások viszont szintén az ismerős zene hiánya miatt nemtudtam elhinni hogy ez tényleg a Super Csapat lenne.Bár névben igen de mégis mintha teljesen más lenne az egész mint a sorozat és az is.De nem azért mert film hanem mert az alapvető meghatározo effektek - mint pl az ismerős sorozat zene - hányzik belőle.

Ugyhogy ebben azért látok lehetőséget mert ugyanazok az effektek és zenék mint a játékban igy van mivel és hogyan összekapcsolni a kettőt.Nem neves szinészes ez is egy jo pont.Oroszul/ukránul beszélnek és angol feliratozás van.Ez is jo mert még egy fokkal több a hitelesség kedvéért nem ugy mint a METRO 2033 játéknak az egyik trailerében amiben angolul beszél de akcentus nélkül.Korábban ezért kifogásoltam ezt.Mert az is egyfajta hitelességet ad a nézőnek hogy elhiszi tényleg ott van és ugy beszélnek.

Mindenesetre kiváncsi vagyok hogy mikor jönnek az epizodok és mennyi részt fog megélni mert én szerintem mostmár 3 stalker játék után (SHOC, CS, CoP) ideje volt valami filmfélének is készülnie.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2010.11.14. 18:22
Bár egy kis rövidfilm már készült.Igaz ez inkább egy hajdan ott lako szemszögéből probálja meg bemutatni a dolgokat aki a katasztrófa után visszamegy a volt lakásába az otthonába Pripyat-ba.Előszőr a jelen idő eseményeit látjuk ahogy behatol a lezárt Pripyat városba majd pedig egy kicsivel korábbi idő szögből a kitelepitést látjuk.

A film cime: The DOOR vagyis Az Ajtó
Itt a link:

http://cnpp.blog.hu/2010/03/05/the_door_1

Bár egy kis rövidfilm mégis tökéletesen, hitelesen bemutatja vajon milyen lehetett az amikot egyik pillanatrol kellet a másikra hátrahagyniuk az embereknek mindent.A barátokat, szomszédokat, a munkahelyet, az otthont.
Youtube-on én nem találtam meg, erről a filmről is egy kedves barátom weboldalán szereztem tudomást.
Amugy én is irok Stalkeres történeteket melyek a weboldalaimon olvashatók:

www.stalker-story.hupont.hu
ShuleyvA
ShuleyvA 2010.11.14. 19:41
Van tehát az a bizonyos művészfilm és én nem is tudtam róla! Nincsenek lövöldözések, anomáliák és zombik? Valaki dobjon már meg egy PM-el, mert nagyon meghoztátok hozzá a kedvem de nem igazán tudom mit és hol keressek. ^^
Dj.Salm0n
Dj.Salm0n 2010.11.14. 19:50
Jöhet a sorozat csak ne csesszék el. Bár én az eddigi 3 S.T.A.L.K.E.R. játék után már bízom a GSC-ben! :-)
Valahogy a Stalkert egy filmben jobban eltudtam volna képzelni mint egy sorozatban de sebaj :-)
LordMatteo
LordMatteo 2010.11.14. 19:50
Mail ^^
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.