Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Strategic Command World War I bejelentés

Egy első világháborús stratégiai játékot jelentett be a Battlefront.

2010.11.19. 10:05 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A fejlesztő Fury Software és a Battlefront.com kiadó bejelentette a Strategic Command sorozat legújabb tagját, mely a vérszivattyús, lövészárkos világégésbe repíti vissza a tömeges támadásokat kedvelő játékosokat. A Strategic Command eredetileg II. világháborús stratégiai játék volt, ám a piac telítettsége miatt a hangsúlyt inkább az alternatív történelemre helyezte: mi lett volna ha... Ügyes manőverezéssel nem csak Németország totális győzelmét lehetett elérni, de akár egymásnak ugraszthattuk a nyugati és keleti Szövetségeseket.
A bejelentésből sajnos nem derül ki, hogy ez a szabadság megmarad-e az új játékban is, mindenesetre nagy bátorságra vall egy Blitzkriegre kitalált játékmotorra állóháborús stratégiát csinálni. Természetesen a bejelentés tartalmazza az új lehetőségeket is: lövészárok háború, tömeges tüzérség, légi felderítés jelentősége stb. Azt azonban majd csak megjelenés után tudjuk kideríteni, hogy ezek valóban jól szimulálják-e az első világháború frontjait.
Az már most látszik a képernyőfotókból, hogy az amerikai fejlesztők mit sem törődnek a települések korhű neveivel, így szemünk szörnyülködve akadhat meg Kosice és Novi-Sad városokon. A Debrezin még csak hagyján, hisz hazánk Ausztria-Magyarország nevében a nagyhatalmak között vesz részt a játékban a másik hét hatalommal. Rajtuk kívül rengeteg kis nemzet részesedik a háborúban, akiket azonban a gép irányít, mint Szíria vagy Montenegró. Több kampány és küldetés is kerül majd a csomagba, azonban a játékhoz adott szerkesztővel bármikor készíthetünk újakat is. ■

előző
következő
Strategic Command World War I bejelentés
Strategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentésStrategic Command World War I bejelentés

hozzászólások (4)

Wing
Wing 2010.11.19. 14:48
Biztosan ki fogom próbálni, ha megjelenik, főleg, hogy olyan kevés I. világháborús játék van :-|
AstorAnt
AstorAnt 2010.11.19. 15:16
Nálam a WW2-es változatban a német-szovjet front is így nézz ki mint ezeken a képeken:D Engem speciel a Pacific theatre része jobban vonz a játéknak. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez is 45 dolláros áron kerül forgalomba, és soha nem fog lemenni az ára, akárcsak a többi résznek.
Egyébként szerintem a játék szinte egy az egyben az axis and allies táblás játék számítógépes változata:)
GeoTrasher
GeoTrasher 2010.11.21. 21:12
Itt is bebizonyosodott, hogy stratégiában a Paradox az isten. Ilyen gyönge térképet én még nem láttam, de lehet, hogy csak az izlésem szar. Bármelyik HOI 2-3 I. vh-s mod jobb, mint ez, így elsőre...
Lacko
Lacko 2010.11.22. 08:20
A francia AGEod kb ezerszer jobb a Paradoxnál. Úgy beszartak tőlük a paradoxosok, hogy inkább felvásárolták őket. Ezek szerint viszont a paradox nem jó, csak gazdag.

Amúgy meg, abból gazdagodni, hogy pénzt kérnek a patchekért, elég pofátlan, paradoxos stratégia.

A képeken látható játékot kb ketten készítik munkaidő után. Ne hasonlítgassuk már össze a millió dolláros budget-vel készült játékokkal.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.