Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gyűlik a lőszer az idei VGA-ra

RPG trilógia a THQ-tól, egy új Bioware játék és egy rejtélyes PS3 exluzív cím a bejelentenivalók közt.

2010.11.22. 14:12 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Az idén december 11-én megrendezésre kerülő Spike Video Game Awards rendezvényére már most egész szépen összegyűlt a lőszer. A legfrissebb a sorban a Sony által elhintett hírmorzsa, miszerint egy kegyetlenül ütős PS3 exkluzív játékot készülnek majd bemutatni, de ennél többet nem lehetett kihúzni belőlük. Vajon mi lehet? Kingdom Hearts 3? Uncharted 3? Valami egészen más?
Egy másik bejelentésben Guillermo Del Toro, a híres rendező (Mimic, Hellboy, Pan's Labyrinth) és bevallottan kemény gamer is nagy dobásra készül a hírek szerint. Az MMOMFG értesülései szerint, a rendező a THQ-val szövetkezve egy RPG trilógiát készül a mozivászon helyett most monitorra vinni. Kémeik jelentették, hogy Del Toro részt vett egy igen titokzatos megbeszélésen a Red Faction és Saint's Row sorozatról ismert Volition cég Illinois-i székházában, ahol egy "Mass Effectre hajazó" RPG trilógia tervei kerültek az asztalra, amelyben a dimenziók közti utazás és az átjárók felkutatása és becsukása kapja majd a főszerepet. Ez eddig egyeltalán nem hangzik rosszul!
Egy korábbi hírhez kapcsolódva a Bioware is hatalmas bejelentésre készül. A kikerült teaser videó (alant) és az azóta kipergett hírmorzsák szerint egy ugyancsak Mass Effecthez kötődő shooterről van szó, aminek a nyomok alapján valamilyen köze van a fagyos szibériai tundrához és az MI6-hez is, de konkrét dolgot itt sem lehet egyelőre tudni. Egy biztos, az idei VGA rendezvényt érdemes lesz figyelemmel kísérni, nagyon is! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.